سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

منطق فازی در سیستمهای کنترل جرثقیل در جهت ایمنی ترمینالهای کانتینری

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,923

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSP02_35

Index date: 5 January 2006

منطق فازی در سیستمهای کنترل جرثقیل در جهت ایمنی ترمینالهای کانتینری abstract

معمولا در مواقع برخورد با یک فرایند فیزیکی پیچیده ء یک مهندس کنترل از یک روال طراحی سیستماتیک پیروی می کند. بعنوان یک مثال ساده از مساله کنترلءمی توان کنترل سرعت یک اتومبیل را مطرح کرد بطوریکه آنرا قادر می سازد سرعت وسیله نقلیه را در یک سرعت دلخواه تنظیم کند. حال جرثقیلی را در یک لنگرگاه در نظر بگیرید که محموله بار را از طریق کانتینری که به وسیله کابلی قابل انعطاف به سر جرثقیل متصل است به داخل کشتی بار می کند.وضعیت بگونه ایست که هنگام بلند کردن و انتقال بار ، این کانتینر در هوا تاب می خورد و نوسان می کند. برای طراحی سیستم کنترل جرثقیل یک معادله دیفرانسیل درجه پنجم نوشتند تا بتوانند عملکرد سیستم را مدل کنند ولی موفق نشدند زیرا: _ رفتار موتور جرثقیل غیر خطی بود . _ نیروی اصطکاک با حرکت سر جرثقیل در انتقال کانتینر به سمت کشتی مخالفت میکند در نتیجه جهت پیاده سازی کنترلری که بتواند این انتقال را تحت کنترل در آورد به سیستم کنترل منطق فازی 1 روی آوردند تا بتوانند با یک استراتژی کنترل زبانی ، تجربیات یک اپراتور انسانی را در کنترل جرثقیل حین انتقال بار طراحی نمایند.بعبارت دیگر از اطلاعات و تجربیات شخص در نوشتن قواعد استفاده می کنند ، اما پیش از آن باید پارامترهای ورودی و خروجی سیستم کنترل ما معین باشد.لذا ما دو پارامتر را بعنوان ورودی سیستم ( که یکی فاصله سر جرثقیل تا مقصد را می سنجد و دیگری زاویه ای که کانتینر آویزان شده با سر حمل بار جرثقیل ایجاد می کند) و توان اعمال شده برای انتقال کانتینر را بعنوان خروجی آن در نظر می گیریم و برای توصیف آن از پنج عبارت زبانی "متوسط ، کم و زیاد " که جهت دار می باشد یعنی مثبت (نیروی مثبت) و منفی(نیروی منفی) استفاده می کنیم و در نهایت با طراحی بخشهای مختلف کنترل جرثقیل ، کار را به اتمام می رسانیم.

منطق فازی در سیستمهای کنترل جرثقیل در جهت ایمنی ترمینالهای کانتینری Keywords:

منطق فازی در سیستمهای کنترل جرثقیل در جهت ایمنی ترمینالهای کانتینری authors

محمد علیزاده

مهندس کامپیوتر-سخت افزار-کارشناس شرکت مهندسی ایمن کیاصنعت

مقاله فارسی "منطق فازی در سیستمهای کنترل جرثقیل در جهت ایمنی ترمینالهای کانتینری" توسط محمد علیزاده، مهندس کامپیوتر-سخت افزار-کارشناس شرکت مهندسی ایمن کیاصنعت نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی ایمنی در بنادر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی سیستماتیک ، منطق فازی ، مهندس کنترل هستند. این مقاله در تاریخ 15 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4923 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معمولا در مواقع برخورد با یک فرایند فیزیکی پیچیده ء یک مهندس کنترل از یک روال طراحی سیستماتیک پیروی می کند. بعنوان یک مثال ساده از مساله کنترلءمی توان کنترل سرعت یک اتومبیل را مطرح کرد بطوریکه آنرا قادر می سازد سرعت وسیله نقلیه را در یک سرعت دلخواه تنظیم کند. حال جرثقیلی را در یک لنگرگاه در نظر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله منطق فازی در سیستمهای کنترل جرثقیل در جهت ایمنی ترمینالهای کانتینری با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.