سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه رفتار لرزه ای سیستم های باربر جانبی مهاربند واگرا ومهاربند زیپر با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 661

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEUCONF03_651

Index date: 6 September 2016

مقایسه رفتار لرزه ای سیستم های باربر جانبی مهاربند واگرا ومهاربند زیپر با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی abstract

سیستم مهاربند واگراسختی وشکل پذیری متوسطی راازطریق تسلیم یاکمانش مهاربندها فراهم می کندولی رفتار پس کمانشی ضعیفی ازخودنشان می دهند، درحالی که سایراعضاغی سازه ای مانند: تیرها، ستون هاواتصالات درمحدوده آلاستیک رفتارمی کنند دراثرکمانش مهاربند دریک طبقه یک نیروی نامتعادل کننده قائم دروسط دهانه تیرواردمی شود که این امرباعث تمرکزخرابی درآن طبقه شده ، که آن طبقه رامستعد مکانیسم طبقه نرم کرده ودرنهایت انهدام سازه می شود.برای مقابله بااین وضعیت می توان المان های قائم زیپررا مابین تیرها به گونه ای قراردادکه راس مهاربندها رادرارتفاع به همدیگراتصال دهد تانیروی نامتعادل ایجادشده درطبقه رابه طبقات بالاترانتقال دهد.دراین مقاله ابتدابااستفاده ازیک نمونه ی آزمایشگاهی منتخب ازقاب یامهاربند زیپر به نحوه مدل سازی واعتبار سنجی نتایج تحلیل استاتیکی غیرخطی( پوش آور) درنرم افزار Sap پرداخته شده است . درادامه یامدل سازی مهاربند واگارومهاربند زیپر باتعدادطبقات متفاوت مدل های متعددی آنالیز ومنحنی های رفتاری آن هاارائه گردیده است. سرانجام نتایج حاصل ازمقایسه ضریب شکل پذیری ، ضریب رفتار، مقاومت نهایی ومیزان جذب انرژی و... درنمونه های مختلف ارائه شده اند. نتایج حاکی ازعملکردمناسب مهاربند زیپردرمقایسه بامهارند واگردارد.

مقایسه رفتار لرزه ای سیستم های باربر جانبی مهاربند واگرا ومهاربند زیپر با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی Keywords:

مقایسه رفتار لرزه ای سیستم های باربر جانبی مهاربند واگرا ومهاربند زیپر با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی authors

مازیار گلسرشت

دانشجوی کارشناسی ارشد ،دانشگاه آزاد واحد مراغه

عبدالرحیم جلالی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Popov, E.P., Kasai, K., , Engelhardt, M.D. (1987), "Advances in ...
Bosco, M., Rossi, P.P. (2009), "Seismic behaviour _ eccentrically braced ...
AISC- LRFD, (1994), "Commentary of the load resistance factor design ...
Ghobarah, A., Ramadan, T. (1991), "Seismic analysis of link of ...
Engelhardt, M.D., Popov, E.P. (1989), "Behavior of Long Links in ...
Sam, M.T.. Balendra, T., Liaw, C.Y., 1995. Earth _ quake-resistant ...
A.Ghobarah And T.Ramadan _ "Seismic Analysis Of Links Of Various ...
. Khatib, I.F., Mahin, S.A. and Pister, K.S., "Seismic Behavior ...
Yang, CH. SH., "Analytical and Experimental Study of Concentrically Braced ...
. Yang, CH. SH., Leon, R, T., Des Roches, R., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه رفتار لرزه ای سیستم های باربر جانبی مهاربند واگرا ومهاربند زیپر با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی" توسط مازیار گلسرشت، دانشجوی کارشناسی ارشد ،دانشگاه آزاد واحد مراغه؛ عبدالرحیم جلالی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مهاربندواگرا، مهاربندزیپر، شکل پذیری، تحلیل استاتیکی غیرخطی هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 661 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیستم مهاربند واگراسختی وشکل پذیری متوسطی راازطریق تسلیم یاکمانش مهاربندها فراهم می کندولی رفتار پس کمانشی ضعیفی ازخودنشان می دهند، درحالی که سایراعضاغی سازه ای مانند: تیرها، ستون هاواتصالات درمحدوده آلاستیک رفتارمی کنند دراثرکمانش مهاربند دریک طبقه یک نیروی نامتعادل کننده قائم دروسط دهانه تیرواردمی شود که این امرباعث تمرکزخرابی درآن طبقه شده ، که آن طبقه رامستعد مکانیسم طبقه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه رفتار لرزه ای سیستم های باربر جانبی مهاربند واگرا ومهاربند زیپر با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.