سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش آموزش های الکترونیکی در توانمند سازی منابع انسانی سازمان

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 738

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICPEEE01_0172

Index date: 6 September 2016

نقش آموزش های الکترونیکی در توانمند سازی منابع انسانی سازمان abstract

منابع انسانی با ارزش ترین عامل تولید، مهم ترین سرمایه و منبع اصلی مزیت رقابتی در هر سازمانی به شمار می آیند،آموزش الکترونیکی نیز در توانمند سازی نیروی انسانی نقش بسزایی دارد. هدف از این مقاله بررسی نقش آموزش الکترونیکی در توانمند سازی نیروی انسانی در سازمان ها می باشد که با استفاده از روش توصیفی – تحلیلی انجام شده است، الگوها و مدل های آموزش الکترونیکی و توانمند سازی نیروی انسانی مورد بررسی قرار گرفت. آموزش الکترونیکی به دلیل انعطاف پذیری بالا، مقرون به صرفه بودن و فراگیری فارغ از زمان و مکان، به انتقال دانش و مهارت به نیروی انسانی پرداخته که به واسطه آن باور کارکنان برای پذیرش مسئولیت و اثر بخشی، ارتقائ پیدا کرده است. آموزش الکترونیکی باعث توانمند تر شدن نیروی انسانی شده و کارکنان توانمند قادرند، راه حل های مناسب تری برای رفع مشکلات پیدا کرده و وظایفشان را به خوبی درک نمایند. آموزش الکترونیکی و توانمند سازی منابع انسانی متخصص وکارآمد جزء کلیدی ترین مباحث توسعه و اثربخشی هر سازمانی قلمداد می شود. یادگیری الکترونیکی شامل فناوری های یادگیری و آموزش مبتنی بر کامپیوتر، یادگیری و آموزش مبتنی بر وب، دانشگاه مجازی و کلاسهای مجازی آنلاین است. امروزه نیز یادگیری الکترونیکی به دلیل قابلیتهای متعدد از جمله گسترده بودن دامنه استفاده از آن صرفه جویی در هزینه ها، وقت و تردد و در اکثر فعالیتهای سازمانها نظیر ارتباطات و آموزش جایگاه ویژه ای یافته است.

نقش آموزش های الکترونیکی در توانمند سازی منابع انسانی سازمان Keywords:

آموزش الکتریکی-توانمند سازی- منابع انسانی- فن آوری اطلاعات

نقش آموزش های الکترونیکی در توانمند سازی منابع انسانی سازمان authors

ناجی رئوفی

کارشناس مسئول عملیات و امنیت دریایی

عبدالمحمد طاهری

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه علوم و تحقیقات فارس

علی قاهری

سرپرست اداره فناوری اطلاعات بندر خرمشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دنیس، کنیلا، (1383)، توانمندسازی منابع ان سانی، ترجمه مهدی ایران ...
تن، دیوید ای.وکمرون، کیم اس.، (1383)، تواناسازی و تفویض اختیار، ...
پاداشی، موسی (1391)" بررسی تاثیر توانمند سازی کارکنان براحساس شادکامی ...
وبلاگ .blogfa.com _ یخ مراجعه به سایت 92/6/1 ...
سایت http :/www. _ rfi _ i r/ko /mag halat/Elearni ...
بنی سی، پری ناز، دلفان آذری (1389) آموزش مجازی، مجموعه ...
کریمی، محمد صادق (1389)عنوان پایان نامه "آموزش مجازی و استانداردهای ...
وطنی فرود1389 بررسی عوامل موثربرتوانمند سازی منابع انسانی (مطالعه موردی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش آموزش های الکترونیکی در توانمند سازی منابع انسانی سازمان" توسط ناجی رئوفی، کارشناس مسئول عملیات و امنیت دریایی؛ عبدالمحمد طاهری، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه علوم و تحقیقات فارس؛ علی قاهری، سرپرست اداره فناوری اطلاعات بندر خرمشهر نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش الکتریکی-توانمند سازی- منابع انسانی- فن آوری اطلاعات هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 738 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منابع انسانی با ارزش ترین عامل تولید، مهم ترین سرمایه و منبع اصلی مزیت رقابتی در هر سازمانی به شمار می آیند،آموزش الکترونیکی نیز در توانمند سازی نیروی انسانی نقش بسزایی دارد. هدف از این مقاله بررسی نقش آموزش الکترونیکی در توانمند سازی نیروی انسانی در سازمان ها می باشد که با استفاده از روش توصیفی – تحلیلی انجام شده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش آموزش های الکترونیکی در توانمند سازی منابع انسانی سازمان با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.