سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی بخش های کلیدی استان خوزستان با استفاده از جدول داده ستانده منطقه ای تدوین شده با روش AFLQ

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 651

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICPEEE01_0460

Index date: 6 September 2016

شناسایی بخش های کلیدی استان خوزستان با استفاده از جدول داده ستانده منطقه ای تدوین شده با روش AFLQ abstract

جداول داده ستانده یکی از بهترین و مؤثرترین روش های کمی برنامه ریزی اقتصادی است. در این تحقیق، ابتدا جدول داده - ستانده استان خوزستان را از جدول داده ستانده ملی در سال 1385 با استفاده از روش غیر آماری اصلاح شده ی شبه لگاریتمی سهم مکانی (AFLQ) در 40 بخش تهیه می نماییم. سپس با توجه به محدودیت و کمیابی منابع با استفاده از روش حذف فرضی به شناسایی بخش های کلیدی استان که از منظر سیاست گذاری اهمیت ویژه ای دارند، می پردازیم. بر اساس نتایج به دست آمده، بخش های زیر به عنوان بخش های کلیدی استان خوزستان انتخاب شدند: بخش ساخت مواد شیمیایی و محصولات شیمیایی و ساخت کک، فراورده های حاصل از تصفیه نفت و سوخت های هسته ای، بخش ساخت فلزات اساسی، بخش ساختمان های مسکونی، بخش سایر ساختمان ها، بخش عمده فروشی، خرده فروشی، تعمیر وسایل نقلیه و کالاها، بخش دامداری، مرغداری، پرورش کرم ابریشم و زنبور عسل و شکار و جنگلداری، و بخش ساخت محصولات غذایی و انواع آشامیدنی ها.

شناسایی بخش های کلیدی استان خوزستان با استفاده از جدول داده ستانده منطقه ای تدوین شده با روش AFLQ Keywords:

جدول داده -ستانده منطقه ای-سهم مکانی-بخش های کلیدی-روش های حذف فرضی-استان خوزستان

شناسایی بخش های کلیدی استان خوزستان با استفاده از جدول داده ستانده منطقه ای تدوین شده با روش AFLQ authors

فاطمه معظمی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه اقتصادی و برنامه ریزی-دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان

علی اصغر اسفندیاری

استادیار-عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان

مهدی بصیرت

استادیار-عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عبدی ز. (1371). برنامه ریزی کالبدی در سطوح ملی و ...
صباغ کرمانی م. (1380). اقتصاد منطقه‌ای، سازمان مطالعه و تدوین ...
صابری ف. (1362). چارچوب کلی جدول داده - ستانده، تهران، ...
دهقانی زاده م. (1390). درآمدی بر مدل های داده - ...
اسفندیاری، ع.ا. (1377)، تشخیص صنایع کلیدی برمبنای شاخص پیوندهای فراز ...
بانویی ع.ا. بزازان ف. کرمی م .(1385b). بررسی کمی رابطه ... [مقاله ژورنالی]
بانویی ع. بزازان ف. پروین س. کرمی م. آزاد ا. ...
حیات غیبی ف. شاهنوشی ن. زیبایی م. دانشور م. اکبری ...
And reosso-O'Callag han .B, & Guoqiang Yue. 2000. -ersectoral Linkages ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناسایی بخش های کلیدی استان خوزستان با استفاده از جدول داده ستانده منطقه ای تدوین شده با روش AFLQ" توسط فاطمه معظمی نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه اقتصادی و برنامه ریزی-دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان؛ علی اصغر اسفندیاری، استادیار-عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان؛ مهدی بصیرت، استادیار-عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جدول داده -ستانده منطقه ای-سهم مکانی-بخش های کلیدی-روش های حذف فرضی-استان خوزستان هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 651 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جداول داده ستانده یکی از بهترین و مؤثرترین روش های کمی برنامه ریزی اقتصادی است. در این تحقیق، ابتدا جدول داده - ستانده استان خوزستان را از جدول داده ستانده ملی در سال 1385 با استفاده از روش غیر آماری اصلاح شده ی شبه لگاریتمی سهم مکانی (AFLQ) در 40 بخش تهیه می نماییم. سپس با توجه به محدودیت و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناسایی بخش های کلیدی استان خوزستان با استفاده از جدول داده ستانده منطقه ای تدوین شده با روش AFLQ با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.