سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نحوه عملکرد قیر خالص دراتصال لایه های ژئوتکستایل به روسازی آسفالتی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,259

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BITUMEN01_029

Index date: 29 March 2008

نحوه عملکرد قیر خالص دراتصال لایه های ژئوتکستایل به روسازی آسفالتی abstract

اندودهای سطحی عموماً با قیرهای امولسیونی یا قیرهای محلول اجرا میشوند . اما در صوریتکه لازم باشد روکش آسفالت بلافاصله پس از پخش اندود سطحی اجرا شود در این صورت از قیرهای خالص با درجه نفوذ بالا ( درجه نفوذ در محدوده های 200 -150 یا 300 -200 ) نیز میتوان برای این اندود استفاده نمود . در خصوص اجرای مواد ژئوتکستایل برای تقویت روسازی نیز لازم است اندود سطحی بدقت اجرا شودتا ژئوتکستایل به لایه های آسفالتی و این لایه ها به یکدیگر متصل شوند . اما چنانچه در مورد قیر امولسیون عمل شکست انجام نشده باشد و لایه ی ژئوتکستایل روی آن قرار گیرد ممکن است مانع از شکست و گیرایی امولسیون شود . درخصوص قیرهای محلول نیز مشکلات مشابهی ایجاد شده و امکان نرم شدن ژئوتکستایل در حلال موجود وجود خواهد داشت . درآزادراه تهران - قم برای جلوگیری از مشکلات قیرهای امولسیونی وقیرهای محلول از قیرهای خالص استفاده شده است . اما بدلیل عدم دسترسی به قیرهای با درجه نفوذ بالا صرفا از قیر 60/70 پالایشگاه تهران برای اندود سطحی ( بمنظور چسباندن ژئوتکستایل به روسازی قبلی ) استفاده شده است . در این تحقیق اثرات این قیر در چگونگی اجرا و عملکرداین مواد مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است . نتیجه آن بوده است که استفاده از قیرهای با درجه نفوذ متوسط تا پائین ( نظیر قیر ) 60/70 مناسب نبوده و منجر به شکنندگی قیر میشود . به این ترتیب که در زمستان در اثر کاهش دما این قیر شکننده شده و باعث ایجاد ترک در لایهی ژئوتکستایل ( پوشش داده شده با قیر ) گردیده است . مغزهگیریهای اخذ شده نشان داد که ترکهای ژئوتکستایل اغلب در محل ترکهای قبل رخ داده است . نتیجه نهایی آنکه نباید بعلت عدم دسترسی به مواد مناسب از استانداردها عدول کرده واز مواد نامناسب برای چسباندن ژئوتکستایل به لایه های آسفالتی استفاده کرد .

نحوه عملکرد قیر خالص دراتصال لایه های ژئوتکستایل به روسازی آسفالتی authors

امیر کاوسی

دانشیار گروه راه و ترابری دانشگاه تربیت مدرس

هومن محسن زادگان

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه راه و ترابری دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ASTM, Standard Metlod to Determine Asphalt Retention of Paving Fabrics ...
Randy C. West., and Jingna, Zhang. _ and Jason, Moore. ...
Louay N. Mohammad., (July 2008), _ _ Upda te Optimization ...
Handbook of geosynthtics January 2002 _ Geosynthtics Matlherials Association. ...
AASHTO, Geotextile Specification for Highway Applications, AASHTO Designation: M 288-00, ...
Joe W. Button, P.E., and Robert L. Lytton, P.E., (January ...
Technical Manual. " Engineering Use Of Geotextiles ', Departments Of ...
Brett Sposito, E.I.T., and Eric Brooks, E.I.T., (March 1999), _ ...
M.J.A. Mendes, and E.M. Palmeira., (March 2008), *Effects of Confinement ...
IRC, Guidelines for Use of Geotextiles in Road Pavements and ...
Shukla, S.K., Yin.J.H., and Kong, H., (2002) , *Functions and ...
Baker, T., ،، The Most Overlooked Factor in Paving Fabric ...
Tencatepo lyfelt, Handbook PGM&PGM- G _ Paving Fabrics and Geocompos ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نحوه عملکرد قیر خالص دراتصال لایه های ژئوتکستایل به روسازی آسفالتی" توسط امیر کاوسی، دانشیار گروه راه و ترابری دانشگاه تربیت مدرس؛ هومن محسن زادگان، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه راه و ترابری دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین ­المللی قیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 10 فروردین 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2259 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اندودهای سطحی عموماً با قیرهای امولسیونی یا قیرهای محلول اجرا میشوند . اما در صوریتکه لازم باشد روکش آسفالت بلافاصله پس از پخش اندود سطحی اجرا شود در این صورت از قیرهای خالص با درجه نفوذ بالا ( درجه نفوذ در محدوده های 200 -150 یا 300 -200 ) نیز میتوان برای این اندود استفاده نمود . در خصوص ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نحوه عملکرد قیر خالص دراتصال لایه های ژئوتکستایل به روسازی آسفالتی با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.