بررسی میزان مولفه های بهزیستی روانشناختی در دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد دولت آباد
Publish place: The first international conference on modern research in the field of educational sciences and psychology and social studies in Iran
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 666
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ESCONF01_173
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
Abstract:
هدف این پژوهش بررسی میزان مولفه های بهزیستی روانشناختی در دانشجویان دانشگاه پیام نورواحددولت آباد میباشد. فرضیه های پژوهش با در نظر گرفتن مولفه های بهزیستی روانشناختی همچنین با توجه به متغیرهای جمعیتشناختی مطرح و مورد بررسی قرار گرفآ. روش پژوهش با توجه به ماهیت پژوهش توصیفی و از نوع همبستگی بود جامعه اماری مورد مطالعه شامل کلیه دانشجویان دانشاا پیا نور واحد دولت اباد میباشد که از این تعداد 60 نفر به عنواننمونه با روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. گرداوری داد ها با استفاده از پرسشنامه مقیاس بهزیستی روانشناختی ریف با ضریب پایایی 88 / 0 انجا م شده است تجزیه و تحلیل یافته ها نشان دادکه بین همه مولفه های بهزیستی روانشناختی بیشتر از حد متوسط بود که نشان دهند سطح بالای بهزیستی روانشناختی دانشجویان در هر کدام از مولفه های ان است. میتوان گفت که مولفه زندگی هدفمند با تفاوت میانگین 80 / 0 از مقدار مبنا بالاترین مولفه از متغیر بهزیستی روانشنا ختی مشخص شدند. همچنین نتایج پژوهش نشان می داد که بین میاناین بهزیستی روانشناختی برحسب جنیست تفاوت معنی داری وجود ندارد. طبق نتایج در مورد متغیر وضعیت تاهل با افراد متاهل با اختلاف میانگین 11 / 1 نسبت افراد مجرد به طورمعنی داری بیشتر از بهزیستی روانشناختی بهرمند هستند. همچنین در مورد متغیر سن افرادی کگه از 24 تا 26 سال دارند نسبت به گروه های دیگر به طور معنی داری بیشتر دارای بهزیستی روانشناختی هستند و افراد با رشته تحصیلی علوم انسانی با اختلاف میاناین 09 / 0 و 11 / 0 نسبت به گروههای دیگر به طور معنی داری بیشتر از این بهزیستی روانشناختی بهرمند میشوند.
Keywords:
بهزیستی روانشناختی بهزیستی سلامت روان دانشجویان ویژگی های جمعیت شناختی
Authors
کیوان کاوه
مدرس دانشگاه پیام نور واحد دولت آباد، دولت آباد، ایران
فائزه زفرئی
کارشناس علوم تربیتی، دانشگاه پیام نور واحد دولت آباد، دولت آباد، ایران
سمیه مزروعی
کارشناس علوم تربیتی، دانشگاه پیام نور واحد دولت آباد، دولت آباد، ایران
زهرا چپی
کارشناس علوم تربیتی، دانشگاه پیام نور واحد دولت آباد، دولت آباد، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :