سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انتشار اوراق قرضه اسلامی (صکوک)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,805

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MOCONF05_521

Index date: 11 September 2016

انتشار اوراق قرضه اسلامی (صکوک) abstract

صکوک یکی از ابزارهای مالی به حساب می آید که نشان دهنده مالکیت فرد نسبت به یک دارایی مشخص است. صکوک از ابزارهای مشتق شده از اقتصاد اسلامی محسوب می شود و فردی که دارنده آن است در واقعمالک دارایی شناخته خواهد شد . تفاوت اوراق قرضه با اوراق صکوک در اینجا مشخص می شود به طوری که در اوراق قرضه فرد دارنده بدهی محسوب شده و از قبل این تفاوت ماهوی، اوراق قرضه هیچ گاه با تغییر میزان بدهی آن روبه رو نخواهد شدولی در مورد اوراق صکوک، دارایی متعلق به آن با تغییر ارزش روبه رو خواهد شد . در مورد ساختار صکوک به عنوان اوراق بهادار اسلامی می توان دو تقسیم بندی کلی داشت: صکوک غیرانتفاعی که به دو دسته کلی اوراق وقفی و اوراق قرض الحسنه تبدیل می شود و دسته دوم صکوک انتفاعی نامیده می شود که به دو دسته ابزارهایی با بازدهی معین و ابزارهایی با بازدهی انتظاری تقسیم خواهند شد . ابزارهایی با بازدهی معین به طور کلی شامل اوراق اجاره، اوراق مرابحه، اوراق استصناع، اوراق سلف، اوراقمنفعت و اوراق جعاله بوده و ابزارهای با بازدهی انتظاری شامل اوراق مشارکت، اوراق مضاربه، اوراق مزارعه و اوراق مساقات خواهد بود . صکوک جمع کلمه عربی صک می باشد که آن هم معرب واژه چک در زبان فارسیاست . سازمان حسابداری و حسابرسی نهادهای مالی اسلامی، صکوک را اینگونه تعریف کرده است: گواهی هایی با ارزش اسمی یکسان است که پس از اتمام عملیات « پذیره نویسی، بیانگر پرداخت مبلغ اسمی مندرج در آن توسط خریدار به ناشر است و دارنده آن مالک یک یا مجموعه ای از دارایی ها، منافع حاصل از دارایی و یا ذینفع یک پروژه یا یک فعالیت سرمایه گذاری خاص می شود .

انتشار اوراق قرضه اسلامی (صکوک) Keywords:

انتشار اوراق قرضه اسلامی (صکوک) authors

غلامرضا حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش تحول ، دانشگاه آزاد واحد مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نجفی، مهدی، " بررسی فرآیند تامین مالی از طریق انتشار ...
پهلوان، حمید و رضوی، سید روح الله، "اوراق صکوک، تعریف، ...
رضایی، مجید، " بررسی فقهی ابزارهای مالی مشتقه"، مجله اقتصاد ...
سلیمان پور، _ محمد جواد، _ " قراردادهای مالی جدید ...
صانعی، یوسف، "ربای تولیدی"، انتشارات میثم تمار، ,1383 ...
Moftah Jassim, Al Moftah, _ Treatment of Islamic financial instrumente ...
Syed Ali, Salman, "Islamic capital market products: developments and challenges", ...
Cakir, Selim and Raei, Faezeh, "Sukuk vs. Eurobonds: Is There ...
Nisar, Shariq, "Islamic Bonds (Sukuk): Its Introduction and Application: Latest ...
Al Omar, Foad and Abdel Haq, Mohamad, "Islamic Banking, Theory, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انتشار اوراق قرضه اسلامی (صکوک)" توسط غلامرضا حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش تحول ، دانشگاه آزاد واحد مشهد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و دومین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله صکوک ، بازدهی ، اقتصاد ، اسلامی ، اوراق قرضه ، بازار بورس هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2805 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که صکوک یکی از ابزارهای مالی به حساب می آید که نشان دهنده مالکیت فرد نسبت به یک دارایی مشخص است. صکوک از ابزارهای مشتق شده از اقتصاد اسلامی محسوب می شود و فردی که دارنده آن است در واقعمالک دارایی شناخته خواهد شد . تفاوت اوراق قرضه با اوراق صکوک در اینجا مشخص می شود به طوری که در اوراق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انتشار اوراق قرضه اسلامی (صکوک) با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.