سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اصول کلی در طرح و اجرای ساختمانهای روستایی در مناطق زلزله خیز

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,660

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

18_8412356815

Index date: 10 October 2005

اصول کلی در طرح و اجرای ساختمانهای روستایی در مناطق زلزله خیز abstract

براساس مطالعات انجام ش ده تقریباً هرساله چند زلزله با بزرگی بالای ۵ ریشتر در ایران اتفاق می افتد که با توجه به گستردگی مناطق روستائی در کشور،حوزه تأثیر اکثر این این زلزله ها در مناطق روستائی کشور می باشد .این درحالی است که هنوز در مناطق روستائی به جهت شرایط اقتصادی،فرهنگی و محی طی و نبود سیاست مناسب و عدم کنترل ساخت و ساز از سوی ارگانهای دولتی،حتی حداقل ضوابط و معیارهای فنی در ساختمانسازی رعایت نمیشود.از اینرو اکثر ساختمانهای مناطق روستائی کشورمان در برابر پدیده های مخرب طبیعی بخصوص زلزله بسیارآسیب پذیر می باشند .هرچند در اکثر منا طق روستائی دور افتاده امکان تهیه مصالح مرغوب میسر نمی باشد واستفاده از مصالح در دسترس و محلی امری اجتناب ناپذیر است ولی درکل تحقیق در زمینه بهبود خواص این مصالح و بکارگیری نتایج بدست آمده،آموزش دست اندرکاران ساخت و ساز روستائی و نهایتاً رعایت اصول و ضوابط فنی وخالت و نظارت ارگانهای دولتی در ساخت و ساز روستائی کشور می تواند در بهبود کیفیت ساخت و ساز مناطق روستائی مؤثر باشد.این مقاله بطور خلاصه به اصول اولیه و کلی ساخت و ساز در مناطق روستائی بخصوص در مناطق روستائی زلزله خیز می پردازد که با رعایت آن در طرح و اجرا می توان ساختمانهای این مناطق را در برابر اثرات ناشی از زلزله مقاوم و ایمن نمود. مهاربندی( Braced )سیستم مقاوم در مقابل بارهای جانبی- شکل پذیری( Ductility ): قابلیت جذب انرژی وتغییرشکل بدون شکست : آبگونگی یا روانگرائی( Liquefaction )کاهش شدید مقاومت و روانی خاکهای ماسه ای نامتراکم اشباع می باشد :که در زلزله رخ می دهد .

اصول کلی در طرح و اجرای ساختمانهای روستایی در مناطق زلزله خیز authors

بابک عباسیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه-دانشجوی سال آخر مهندسی عمران

پرویز شهبازی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه- عضو هیات علمی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تسنیمی، عباسعلی - معصومی، علی - شناسنامه فنی ساختمانهای بتن ...
شکیب، حمزه - قطعی، پیمان - ماجدی اردکانی، محمد حسین ...
شکیب، حمزه - فاطمی عقدا، سید محمود- ماجدی اردکانی، محمد ...
عادلی، حجت الله - ساختمانهای کوچک در مناطق زلزله خیز ...
عبد شریف آبادی، هوشمند - ساختمانهای مسکونی در برابر زلزله ...
مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن - آیین نامه طرح ساختمانها ...
مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن _ پورجعفر، محمدر ضا - ...
نادر زاده، احمد - ساختمان در مناطق زلزله خیز - ...
National Building Code of Britain _ Standard NO 1243 ...
National Building Code of India Standards Institution ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اصول کلی در طرح و اجرای ساختمانهای روستایی در مناطق زلزله خیز" توسط بابک عباسیان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه-دانشجوی سال آخر مهندسی عمران؛ پرویز شهبازی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه- عضو هیات علمی نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 18 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1660 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که براساس مطالعات انجام ش ده تقریباً هرساله چند زلزله با بزرگی بالای ۵ ریشتر در ایران اتفاق می افتد که با توجه به گستردگی مناطق روستائی در کشور،حوزه تأثیر اکثر این این زلزله ها در مناطق روستائی کشور می باشد .این درحالی است که هنوز در مناطق روستائی به جهت شرایط اقتصادی،فرهنگی و محی طی و نبود سیاست مناسب و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اصول کلی در طرح و اجرای ساختمانهای روستایی در مناطق زلزله خیز با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.