هویت شهری و معماری خیابانی نمونه موردی :بوشهر (میدان انقلاب)
Publish place: The Third Scientific Conference on New Horizons in Geography and Architectural and Urban Planning of Iran
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 954
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICONF03_115
تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395
Abstract:
فرضیه این مقاله مبین آن است که خیابان های جمعی حاوی ارزش های فرهنگی و محیطی جامعه است که در دوران مختلف، هویتشهرها را شکل داده اند. خیابان به عنوان یکی از اصل های کالبد شهر دارای سیمای خاص شهری است که از کالبد خطی و عملکردعبوری آن تاثیر می پذیرد. تنوع فرم و ترکیب تنها زمینه ی تحول کالبدی خیابان نبوده بلکه در دوره های مختلف ساختار فضاییخیابان دستخوش تغییری اساسی بوده است که در شکل و تداوم آن تاثیر گذاشته است. در این مقاله چکیده ای از مطالعات طراحیشهری میدان ششم بهمن بوشهر را می خوانید. در ابتدا به مرور ادبیات موضوع پرداخته شده است و با استخراج معیارهیی طراحیمیدان، مشاهدات و تحلیل میدانی خود را، با شاخص ها تدقیق و استنتاج کرده ایم. هدف از این مطالعه شناسایی ناهنجاری وآشفتگی در سیمای میدان و نحوه ایجاد هماهنگی در توسعه و نوسازی با رویکرد افزایش هویت میدان ششم بهمن بوده است.
Keywords:
Authors
سجاد رنجبر
دانشجوی کارشناسی مهندسی شهرسازی، دانشگاه پیام نور واحد بوشهر
بهناز درویشی
دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه پیام نور واحد بوشهر
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :