سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل تصمیم گیری چند معیاره فازی جهت اولویت بندی استراتژی های رفع موانعانطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین (مطالعه موردی : صنعت ساخت وساز)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 697

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMEC01_114

Index date: 11 September 2016

مدل تصمیم گیری چند معیاره فازی جهت اولویت بندی استراتژی های رفع موانعانطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین (مطالعه موردی : صنعت ساخت وساز) abstract

هدف از ارایه این مقاله بررسی میزان ارجحیت استراتژی های رفع موانع انطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین به کمک روش های تصمیم گیری چند معیاره است. برای این منظور تصمیم گیری در شرایط عدم قطعیت مورد بررسی قرار گرفته است. بدین ترتیب که کلیه داده ها به صورت یک عدد فازی مثلثی در نظر گرفته شده است. در روش ارائه شده پس از شناسایی موانع انطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین و با مصاحبه های اکتشافی عمیق و یکسان سازی و بومی سازی آن ها در کشور ، وزن شاخص ها با استفاده از روش حداقل مربعات لگاریتمی فازی اصلاح شده محاسبه شده و سپس استراتژی ها با در نظر گرفتن شاخص ها بوسیله روش های تاپسیس فازی، ویکور فازی و میانگین وزنی ساده فازی رتبهبندی گردیدند. سپس با درنظر گرفتن رتبه های بدست آمده از این روش ها به کمک روش های میانگین رتبه ها و کپلند رتبه بندی نهایی استراتژی ها محاسبه گردید. به منظور سنجش کارایی مدل فوق یک مطالعه موردی در صنعت انبوه سازی ساختمان تهران انجام گردید و نتایج حاصل از بکارگیری این روش در شرکت مورد نظر ارایه گردیده است. در پایان نیز پیشنهاداتی جهت تحقیقات آتی ارائه شده است.

مدل تصمیم گیری چند معیاره فازی جهت اولویت بندی استراتژی های رفع موانعانطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین (مطالعه موردی : صنعت ساخت وساز) Keywords:

موانع انطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین , حداقل مربعات لگاریتمی اصلاح شدهفازی , تاپسیس فازی , ویکور فازی , میانگین وزنی ساده فازی , کپلند , میانگین رتبه ها

مدل تصمیم گیری چند معیاره فازی جهت اولویت بندی استراتژی های رفع موانعانطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین (مطالعه موردی : صنعت ساخت وساز) authors

عاطفه نسائی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت وحسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین،

حسام زندحسامی

استادیار، دانشکده - مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نیک آبادی، ش، زودآیند، م، چارچوبی برای فرآیندهای مدیریت دانش ...
حمزه‌ای، ب، ارائه چهارچوبی برای اجرای مدیریت دانش، پژوهش های ...
Cheng, J., Yeh, C., & Tu, C., " Trust and ...
Goh, A., "of the Computer the Intermet and Management", 14(3), ...
Li, X., & Hu, J., "Business impact analysis based _ ...
Zhengyi, Y., & Ronghua, J., " Artificial neural network and ...
Ujwary-Gil , A., "The Analysis Of Barriers To Knowledge Management". ...
Chinho Lin , Ju-Chuan Wu , David C. Yen d., ...
Tesang, M., " A causal and effect decision making model ...
Choi, T. Y., Budny, J., & Wank, N., "Intellectual property ...
Lin.C, Wu J.C, Yen D. C., "Exploring barriers to knowledge ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل تصمیم گیری چند معیاره فازی جهت اولویت بندی استراتژی های رفع موانعانطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین (مطالعه موردی : صنعت ساخت وساز)" توسط عاطفه نسائی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت وحسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین،؛ حسام زندحسامی، استادیار، دانشکده - مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد در قرن 21 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله موانع انطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین، حداقل مربعات لگاریتمی اصلاح شدهفازی، تاپسیس فازی، ویکور فازی، میانگین وزنی ساده فازی، کپلند ، میانگین رتبه ها هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 697 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از ارایه این مقاله بررسی میزان ارجحیت استراتژی های رفع موانع انطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین به کمک روش های تصمیم گیری چند معیاره است. برای این منظور تصمیم گیری در شرایط عدم قطعیت مورد بررسی قرار گرفته است. بدین ترتیب که کلیه داده ها به صورت یک عدد فازی مثلثی در نظر گرفته شده است. در روش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل تصمیم گیری چند معیاره فازی جهت اولویت بندی استراتژی های رفع موانعانطباق مدیریت دانش در زنجیره تامین (مطالعه موردی : صنعت ساخت وساز) با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.