سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی امکان پذیری انتقال آب از خلیج فارس به حوضه مرکزی ایران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,195

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSDUS05_015

Index date: 11 September 2016

بررسی امکان پذیری انتقال آب از خلیج فارس به حوضه مرکزی ایران abstract

امروز بسیاری توسعه پایدار برای تداوم حیات بشر را امری ضروری می دانند. آب پایه حیات انسان است، که باید به نسل بعدی سپرده شود. سلامتی، رفاه، تامین مواد غذایی، امنیت صنعت و اشتغال همه در گرو تامین پایدار آب است. بحران جهانی پایان یاکمبود منابع بیانگر عدم تناسب نیاز های انسان امروزی با امکانات و منابع زمین بوده و چالشی فرا روی اندیشمندان قرارداده است. منابع آب پایدار به عنوان یکی از مهم ترین شاخص های توسعه پایدار برای هر جامعه ای مطرح است.طرح های پایدار انتقال آب بین حوضه ای یک ضرورت در توسعه پایدار کشور و استان است. برای تغییر حالت بحران آب به وضعیت عادی و پایدار در استاناصفهان انتقال آب بین حوضه ای از منبعی دایمی نیازی اساسی است. منابع آب قابل انتقال متعارف منطقه همه شناسایی شده، برخی انتقال داده شده و برخی موارد در دست مطالعه و طراحی، و برخیبرای انتقال دارای مشکلات اجتماعی در مبدا که از آن جمله طرح بزرگ انتقال آب بهشت آباد است. به فرض به مرحله بهره برداری رسیدن تمام این طرح ها قسمت جنوبی و غرب استان منتفع می شود. ولی منطقه وسیع شرق استانهمچنان بدون منبع آب باقی می ماند انتقال آب از منبع پایدار و بدون معارض خلیج فارس می تواند تاثیر شگرفی بر شرق استان بگذارد. پزوهش حاضر با بررسی گفتار و تحقیق پژوهشگران پیشین به دنبال بررسی و امکان سنجی انتقال آب از خلیج فارس به حوضه مرکزی ایران واقع در استان اصفهان در راستای توسعه پایدار در شرق استان است

بررسی امکان پذیری انتقال آب از خلیج فارس به حوضه مرکزی ایران Keywords:

توسعه پایدار , انتقال آب بین حوضه ای , انتقال آب از خلیج فارس به حوضه مرکزی ایران , امکان سنجی

بررسی امکان پذیری انتقال آب از خلیج فارس به حوضه مرکزی ایران authors

اکبر خالقی فر

دانشجوی دوره دکتری خاک وپی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان

محمود وفائیان

استاد، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، عمران و آزاد خوراسگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بیع الزمنی بدیع با همکاری گروهی زاستادان و متخصصین ایرانی ...
خدا بخشی، بهناز، فرناز، انتقال بین حوضه ای آب، رویکردی ...
بهمئی : پیامدهای تجارب جهانی طرح‌های انتقال آب 1393 ...
جانباز حمید رضا: مدیرعامل آبفا در گفت و گو با ...
مکنون : رضا، نشست حکمرانی پایدار منابع آب 1393 ...
ارلویی: در مقاله ای با عنوان پیشنهادی جدید برای انتقال ...
مدانلو : اسماعیل، مقاله علاج واقعه را قبل از وقوع ...
سیف، کارآمد : حمیدرضا، احسان، ازیابی فنی و اقتصادی سیستم ...
کردوانی، پروفسور پرویز کردوانی، پدر علم کویرشناسی ایران، در نشست‌های ...
کلانتری، عیسی مشاور رئیس جمهور در گفتگوی با خبرگزاری فارس ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی امکان پذیری انتقال آب از خلیج فارس به حوضه مرکزی ایران" توسط اکبر خالقی فر، دانشجوی دوره دکتری خاک وپی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان؛ محمود وفائیان، استاد، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، عمران و آزاد خوراسگان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه پایدار ، انتقال آب بین حوضه ای، انتقال آب از خلیج فارس به حوضه مرکزی ایران،امکان سنجی هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1195 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروز بسیاری توسعه پایدار برای تداوم حیات بشر را امری ضروری می دانند. آب پایه حیات انسان است، که باید به نسل بعدی سپرده شود. سلامتی، رفاه، تامین مواد غذایی، امنیت صنعت و اشتغال همه در گرو تامین پایدار آب است. بحران جهانی پایان یاکمبود منابع بیانگر عدم تناسب نیاز های انسان امروزی با امکانات و منابع زمین بوده و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی امکان پذیری انتقال آب از خلیج فارس به حوضه مرکزی ایران با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.