سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,518

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HAZMAT01_015

Index date: 9 May 2008

امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی abstract

در این پژوهش به شناسایی، طبقه بندی و امکان سنجی کمینه سازی مواد زائد صنعتی در واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی به عنوان یکی از مهمترین واحدهای مجتمع پتروشیمی بندر امام پرداخته شده است. جهت نیل به اهداف پژوهش پس از شناخت فرایند تولید، ویژگی های کمی و کیفی و همچنین علل تولید مواد زائد در واحد ها مورد مطالعه قرار گرفت و چشمه های تولید مواد زائد شناسایی شدند. پس از شناسایی مواد زائد، کمیت این مواد تعیین گردید. بررسی ها حاکی از آن بوده که در واحد الفین و تفکیک مایعات گازی به ترتیب سالانه 11972000و 55560 کیلوگرم مواد زائد صنعتی تولید می گردد. سپس در واحد های مورد مطالعه اقدام به طبقه بندی مواد زائد بر اساس روش پیشنهادی سازمان ملل (یونپ) گردید. بر طبق طبقه بندی مذکور ، در واحد الفین 89/67% ودر واحد تفکیک مایعات گازی 17% مواد زائد خطرناک تشخیص داده شدند . مواد زائد خطرناک در واحد الفین شامل انواع کاتالیست ها، کک ، آزبست، بشکه های مستعمل، لجن CPI ، لجن پلیمری و انواع روغن های سوخته و مازاد و در واحد تفکیک مایعات گازی لجن ، روغن های سوخته و کربن فعال بوده است. پس از آن گزینه های موجود در خصوص کمینه سازی مواد زائد در واحد های مورد مطالعه بررسی شد و مشخص گردید که در واحد الفین 91% و در واحد تفکیک مایعات گازی70% زائدات خطرناک در قالب گزینه بازیافت و استفاده مجدد قرار می گیرند. بر همین اساس نیز در واحد الفین 8/94% مواد زائد خطرناک ودر واحد تفکیک مایعات گازی نیز30% مواد زائد در قالب گزینه کاهش زائدات در منبع تولید قرار می گیرند.

امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی Keywords:

مواد زائد خطرناک - طبقه بندی یونپ- کمینه سازی- - صنعت پتروشیمی

امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی authors

سیما سیما

دانشجوی دکترای علوم محیط زیست ، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

نعمت اله جعفرزاده

دکترای مهندسی بهداشت محیط، واحد علوم و تحقیقات اهواز

مسعود منوری

دکترای علوم محیط زیست، واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- فاخری رئوف، ف.، "مکان سنجی کمینه سازی مواد زائد ...
نبی زاده، ر.، جعفرزاده، ن .، "رویکرد روش شناختی بر ...
-مرکز اسناد مجتمع پتروشیمی اراک، ازیافت حرارتی کربن فعال، [روئیت ...
- مضطرزاده، ف.، "بررسی فنی و اقتصادی بازیافت فلزات سنگین ...
چکیده پروژه‌های خاتمه یافته شرکت پژوهش و فن‌آوری و مجتمع‌های ...
OUS- Environment & safety (Harvard University), Hazardous waste Minimization, (2004), ...
United state Environ mental Protection Agency, About waste Minimization, (2004) ...
United state Envi ronmental protection Agency, What is waste minimization, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی" توسط سیما سیما، دانشجوی دکترای علوم محیط زیست ، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز؛ نعمت اله جعفرزاده، دکترای مهندسی بهداشت محیط، واحد علوم و تحقیقات اهواز؛ مسعود منوری، دکترای علوم محیط زیست، واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس حمل و نقل مواد خطرناک و اثرات زیست محیطی آن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مواد زائد خطرناک - طبقه بندی یونپ- کمینه سازی- - صنعت پتروشیمی هستند. این مقاله در تاریخ 20 اردیبهشت 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1518 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش به شناسایی، طبقه بندی و امکان سنجی کمینه سازی مواد زائد صنعتی در واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی به عنوان یکی از مهمترین واحدهای مجتمع پتروشیمی بندر امام پرداخته شده است. جهت نیل به اهداف پژوهش پس از شناخت فرایند تولید، ویژگی های کمی و کیفی و همچنین علل تولید مواد زائد در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.