سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر دما بر اتصال و ریز ساختار اتصال آلومینا با استفاده از آلیاژ CuAgTi

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,562

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIMS11_144

Index date: 13 May 2008

اثر دما بر اتصال و ریز ساختار اتصال آلومینا با استفاده از آلیاژ CuAgTi abstract

به دلیل کاربرد روز افزون استفاده از اتصال سرامیکها در ساخت سازه های چند گانه، توجه زیادی به خواص و بهینه سازی فرآیند آنها شده است. از بین سرامیکهای اکسیدی، آلومینا به دلیل خواص سایشی و مقاومت به خوردگی و تحمل دمایی بالا، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از آلیاژهای لحیم به منظور اتصال آلومینا/ آلومینا بسیار رایج می باشد. در این تحقیق، برای اتصال سرامیکهای آلومینایی، از آلیاژ لحیم CuAgTi، در محیط Ar+H2 و در دماهای 1000، 1100 و 1200 درجه سانتیگراد و در بار ثابت، مورد استفاده شده است. از آنالیز SEM-EDX برای تعیین ترکیب شیمیایی نقاط مختلف فصل مشترک آلومینا با فلز و نیز فصل مشترک ایجاد شده در اثر فرآیند اتصال، استفاده شده است. میزان نفوذ عنصر Ti که عامل مهمی در کیفیت اتصال محسوب می شود، بوسیله آنالیز الکترون روبشی با میکروسکوپ الکترونی تشخیص داده شده و طیف فراوانی آن و عناصر O ,Cu ,Ag و Al نیز بدست آمده است. از روی تصاویر SEM ضخامت لایه های Ti3Cu3O ,TiO، کل فصل مشترک و فلز لحیم باقیمانده استخراج و از نسبت آنها به عنوان معیاری برای استحکام اتصال استفاده شده است. مشخص شده است که با افزایش دما تا 1100 درجه سانتیگراد، کیفیت اتصال مناسب و بعد از آن کاهش می یابد.

اثر دما بر اتصال و ریز ساختار اتصال آلومینا با استفاده از آلیاژ CuAgTi Keywords:

اثر دما بر اتصال و ریز ساختار اتصال آلومینا با استفاده از آلیاژ CuAgTi authors

مصطفی علیزاده آرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد سرامیک، مرکز تحقیقات و فناوری مواد پیشرفته

فرامرز عادلی

کارشناسی ارشد جوشکاری

رضا عجمی

کارشناس ارشد انتخاب مواد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ Mandal and A. K. Ray , 'Correlation between the ...
S. M. Hong and A.M. Glaeser, 'Reduc ed -Temperature Tran ...
C. Valette and M. F. Devismes _ 'Interfacial reactions in ...
R. Voytovych and L.Y. Ljungberg , "The role of adsorption ...
I. E. Reimanis and C. H. Henager, 4Ceramic Joining, Proceedings ...
R. Voytovych and F. Robaut , "The relation between wetting ...
M. R. Locatelli and B. J. Dalgleish , 'New Approaches ...
J. D. Sugar and J. T. McKeown , ' Tran ...
D. JaniLckoviLc and P. Sebo, P. Duhaj 'The rapidly quenched ...
A.H. Carim and C.H. Mohr , 'Brazing of alumina with ...
A. Kar and S. Mandal, ،Effect of Ti diffusivity on ...
Advanced Materials Research and Technology Center, Tehran, Pasdaran St. Negarestan ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر دما بر اتصال و ریز ساختار اتصال آلومینا با استفاده از آلیاژ CuAgTi" توسط مصطفی علیزاده آرانی، دانشجوی کارشناسی ارشد سرامیک، مرکز تحقیقات و فناوری مواد پیشرفته؛ فرامرز عادلی، کارشناسی ارشد جوشکاری؛ سید محمد مهدی هادوی، دکترای مواد؛ رضا عجمی، کارشناس ارشد انتخاب مواد نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اتصال، آلومینا، آلومینا، آلیاژ CuAgTi هستند. این مقاله در تاریخ 24 اردیبهشت 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1562 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به دلیل کاربرد روز افزون استفاده از اتصال سرامیکها در ساخت سازه های چند گانه، توجه زیادی به خواص و بهینه سازی فرآیند آنها شده است. از بین سرامیکهای اکسیدی، آلومینا به دلیل خواص سایشی و مقاومت به خوردگی و تحمل دمایی بالا، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از آلیاژهای لحیم به منظور اتصال آلومینا/ آلومینا بسیار رایج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر دما بر اتصال و ریز ساختار اتصال آلومینا با استفاده از آلیاژ CuAgTi با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.