سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی جاذبه های طبیعی استان گیلان مطالعه موردی شهرستان تالش

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,004

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TGES05_126

Index date: 29 October 2016

معرفی جاذبه های طبیعی استان گیلان مطالعه موردی شهرستان تالش abstract

منابع عمده گردشگری به سه دسته منابع طبیعی ، منابع فرهنگی و اماکن مذهبی تقسیم می شوند. گردشگری در طبیعت که اکوتوریسم خوانده می شود سفری آگاهانه و با مسئولیت به دل زیبای طبیعت است که با گردشگری معمولی تفاوت اساسی دارد. زیرا در این سفر گردشگر کمترین آسیب را به محیط طبیعی وارد می نماید. جاذبه های طبیعی همواره با تلالو خاص و بی نظیر خود که عظمت و شکوه خلق بی همتا را به تصویر می کشند بهترین برآورنده نیازهای روحی و معنوی بشر میباشند. استان مازندران با وسعت بالا و طبیعت سرسبز و دلچسب خود همواره مورد توجه گردشگران و مامن زیبای مسافران ایرانی و خارجی بوده است. شهرستان تالش دارای مساحتی بیش از 2215 ‏کیلومتر مربع است و وجود رودخانه ها مناطق جنگلی و ییلاقی و آبشارهای بی نظیرش یکی از مکانهای دیدنی و درخور توجه برای گردشگران وطبیعت گردان محسوب می شود. در این مقاله با سیر در طبیعت بکر و بی همتای شهرستان تالش به معرفی و شناسایی جاذبه های طبیعی آن ومسیرهای دسترسی به آنها پرداخته شده است که بازدیدهای میدانی و تصویربرداری و رسیدن به جاذبه های طبیعی با پیشینه مطالعات کتابخانه ای پایه و اساس مطالب حاضر می باشند

معرفی جاذبه های طبیعی استان گیلان مطالعه موردی شهرستان تالش Keywords:

معرفی جاذبه های طبیعی استان گیلان مطالعه موردی شهرستان تالش authors

علی محمودی

دانشجو کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران پردیس دکترشریعتی ساری

داریوش امام یاری

دانشجو کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران پردیس دکترشریعتی ساری

هادی امینی

دانشجو کارشناسی پیوسته رشته دبیری تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان مازندران پردیس دکترشریعتی ساری

مهدی حکم آبادی

دانشجو کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران پردیس دکترشریعتی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اطلاعات مناطق تحت مدیریت استان گیلان-اداره کل حفاظت محیط زیست ...
حجازی کناری، حسن(1372). پژوهش در زمینه نام های باستانی مازندران، ...
رضوانی، نمایه سازی جاذبه های طبیعت گردی استان گیلان، شهرستان ...
سالنامه آماری استان گیلان(1393). ...
شکوری، چنگیز 1382، سیری در کوچ نشینان تالش، انتشارات آذر ...
طاحونی، دکتر پوران، تحولات ژئومورفولوژیکی ارتفاعات تالش، فصلنامه تحقیقات تالش، ...
-صدوق، دکتر حسن و الهام اصغری، بررسی ژئومورفولوزیکی رودخانه خواجه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معرفی جاذبه های طبیعی استان گیلان مطالعه موردی شهرستان تالش" توسط علی محمودی، دانشجو کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران پردیس دکترشریعتی ساری؛ داریوش امام یاری، دانشجو کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران پردیس دکترشریعتی ساری؛ هادی امینی، دانشجو کارشناسی پیوسته رشته دبیری تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان مازندران پردیس دکترشریعتی ساری؛ مهدی حکم آبادی، دانشجو کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران پردیس دکترشریعتی ساری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکوتوریسم، طبیعت گردی، جاذبه، گردشگر، شهرستان تالش هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1004 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منابع عمده گردشگری به سه دسته منابع طبیعی ، منابع فرهنگی و اماکن مذهبی تقسیم می شوند. گردشگری در طبیعت که اکوتوریسم خوانده می شود سفری آگاهانه و با مسئولیت به دل زیبای طبیعت است که با گردشگری معمولی تفاوت اساسی دارد. زیرا در این سفر گردشگر کمترین آسیب را به محیط طبیعی وارد می نماید. جاذبه های طبیعی همواره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی جاذبه های طبیعی استان گیلان مطالعه موردی شهرستان تالش با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.