بررسی راهکاریها یادگیری الگویی مطلوب مهارتهای اجتماعی به داشن آموزان
Publish place: World Conference on Psychology and Educational Sciences, Law and Social Sciences at the beginning of the third millennium
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,260
This Paper With 31 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PESLSBTM01_272
تاریخ نمایه سازی: 8 آبان 1395
Abstract:
اجتماعی کردن صحیح افراد و کسب مهارتهای اجتماعی لازم برای زندگی همواره یکی از اهداف اساسی هر جامعه می باشد چرا که رشد اجتماعی در جریان اجتماعی شدن به وجود می آید. باعث سازگاری و برقراری ارتباط صحیح افراد با دیگران می شود و آنها را از این طریق قادر به شکوفایی استعدادهای بالقوه شان می سازد. جریان اجتماعی شدن که در آن مهارت ها انگیزها، ارزشها، هنجارها و رفتارهای فرد شکل می گیرد تا به شکل مطلوب در جامعه رفتار کند از اکودکی آغاز و در طول عمر ادامه می یابد. بروز برخی از مشکلات در جامعه ناشی از عدم رشد افراد در زمینه ی تربیت اجتماعی است پرورش بعد اجتماعی افراد در توسعه و رشد سایر ابعاد زندگی فرد نیز موثر است نوجوانان و جوانان جهت رسیدن به ارزشها و به دنبال آن زندگی سالم و لذت بخش سعی در کسب مهارتهای اجتماعی دارند. برخی از افراد سازمانها و نهادها و در اجتماعی کردن افراد نقش اساسی دراند که خانواده ابتدا به شکل غیر رسمی به ایمر می پردازد و سپس مدرسه، گروه دوستان و رسانه های جمعی می توانند در کسب مهارتهای اجتمای کوددکان ونوجوانان نقش تعیین کنده ای داشته باشند. لذا می توان گفت مهارتهای اجتماعی یکی از عوامل و اجزاء اصلی اجتمای شدن افرا د در همه ی جوامع انسانی دو فرهنگاهاست. با دیگران رابطه موثر و مفید داشته باشد و از رفتارهای نامعقول اجتمی خوداری کند. به طور کلی عوامل مختلفی مانند خانواده ، مدرسه، گروه دوستان، رسانه های جمعی و جامعه در یادگیری مهارهای اجتماعی نقش دارند: که میزان تاثیر هر کدام از این عوامل متفاوت از جامعه ای تا جامعه ی دیگر نیز یکسان نمی باشد در این پژئوهش به بررسی عوامل موثر بر کسب مهارتهای اجتماعی دانش اموران با تاکیدبر خانواده مدرسه، گروه دوستان و تلویزیون پرداخته شدهاست.
Keywords:
Authors
فرحناز محمدوند
گروه علوم تربیتی آموزش و پرورش ابتدایی واحد نقده دانشگاه آزاد اسلامی نقده ایران
زین العابدین جلیل پور
گروه علوم تربیتی آموزش و پرورش ابتدایی، واحد نقده دانشگاه آزاد اسلامی نقده ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :