آسیب شناسی اجتماعی اثرات استفاده از اینترنت بر سرماهی اجتماعی
Publish place: World Conference on Psychology and Educational Sciences, Law and Social Sciences at the beginning of the third millennium
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 787
This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PESLSBTM01_375
تاریخ نمایه سازی: 8 آبان 1395
Abstract:
شبکه ی اینترنت در کنار مزایای بی شمارش، معایبی نی زدارد که عدم آشنایی کامل با فضای مجازی می تواند آسیبهایی را برای خانواده ها به بار آورد امروزه رسانه های جمعی و وسایل ارتباط نقش مهمی در تمامی جوامع و برعهده دارند سرمایه اجتماعی به مجموع منابعی که در نهاد خانوادگی و سازمان اجتماعی جامعه وجود داردو برای رشد شناختی و اجتماعی افراد ان سودمند است وجود دارد گفته می شود. اسرمایه اجتمای و با وجود اینکه اکتسابی است ولی در بسیاری از موارد در حوزه های یادگیری ارادی قرار نمی گیرد بلکه در طی جامعه پذیری با تعاملات اجتماعی در ذهن افراد درونی می شوند، امروزه اینترنت و آثرا آن مسله مهمی برای همه جوامع می باشد. میزان انواع استفاده و نیاز از اینترنت می تواند در جوامع متفاوت می باشد براورده کردن این نیازها از طریق محیط های مجازی خود می تواند پیامدهای ناخواسته ای داشته باشد روشن شدن تاثیرات استافده از اینترنت بر سرمایه اجتماعی فرد می باشد که میتواند به شناخت برخی از مسایل و آسیبهایی که از تکنولوژی نو پدید ایجاد می شود کمک کند. نتایج: آگاهی از پیامدهای اینترنت و در کنار آن در نظر گرفتن راهبردهای مناسب رای استفاده صحیح و پیشگیری یا کاهش پیامدهای منفی ان اهمیت اساسی دارد با اینکه اینترنت کارکردهای گوناگون دارد ، ولی با وراد شدن در زندگی افراد جامعه باعث بسیار ز آسیبها در حوزه ی شبکه روابط آنها شده است و منزوی و دوری افراد از جامعه را باعث شده آنها را بر اسیبهای اجتمای بیشتر کرده است در این پژوهش ضمن نقش و اهمیت نهاد خانوادهن و اگاهی دادن ، پیشنهادایت به منظور آشنایی هرچه بیشتر خانوده ها با تهدیدات فضای مجازی و استفاده صحیح از آن ارایه شدهاست.
Keywords:
Authors
شهرزاد بذرافشان
گروه جامعه شناسی واحد آزاد شهر دانشگاه آزاد اسلامی آزاد شهر ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :