سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی واکنش شیمیایی خوردگی حاصل از رشد باکتری های احیاکننده سولفات در آبهای صنعتی (بررسی موردی نمونه آب برج خنک کننده نیروگاه های بیستون و سنندج)

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBGCONF03_197

Index date: 29 October 2016

بررسی واکنش شیمیایی خوردگی حاصل از رشد باکتری های احیاکننده سولفات در آبهای صنعتی (بررسی موردی نمونه آب برج خنک کننده نیروگاه های بیستون و سنندج) abstract

میکروارگانیسم قادر به شروع، تسهیل یاتسریع واکنش خوردگی بدون تغییر در طبیعت الکتروشیمیایی ان می باشد که مهمترین آنها باکتر یهای احیا کننده سولفات است این باکتری های بی هوازی طیف وسیعی از باکتری های هستند که در اغلب صنای از جمله بسیاری از سیتسمهای نیروگاهی وجود دارند. به منظور پیش گیری از این فرآیندمخرب، شناسایی واکنشهای این باکتری و راه های تشخیصی واکنشی احتمالی صورت گرفته از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد لذا در این پژوهش نمونه آب دو نیروگاه سنندج و بیستون مورد بررسی قرار گرفت باتوجه به اینکه محصول واکنش این باکتری ها سولفید هیدروژن است ودر واکنش با محیط کشت postgate B رسوب سیاه FeS رنگی حاصل می گردد که نشانه واکنش مثبت واحتمال وجود خوردگی می باشد نتایج حاصل از بررسی نمونه آب دو نیروگاه حاکی از وجود این باکتری های مخرب در آب نیروگاه بیستون و فقدان کامل ان در نیروگاه سنندج است.

بررسی واکنش شیمیایی خوردگی حاصل از رشد باکتری های احیاکننده سولفات در آبهای صنعتی (بررسی موردی نمونه آب برج خنک کننده نیروگاه های بیستون و سنندج) Keywords:

خوردگی , خوردگی میکروبی , باکتری های احیا کننده سولفات , SRB , برج خنک کننده

بررسی واکنش شیمیایی خوردگی حاصل از رشد باکتری های احیاکننده سولفات در آبهای صنعتی (بررسی موردی نمونه آب برج خنک کننده نیروگاه های بیستون و سنندج) authors

بهاره رحیمیان ظریف

گروه بیولوژی دانشگاه آزا اسلامی واحد سنندج ایران

آیرین ملاشریفی

گروه بیولوژی دانشگاه آزا اسلامی واحد سنندج ایران

مقاله فارسی "بررسی واکنش شیمیایی خوردگی حاصل از رشد باکتری های احیاکننده سولفات در آبهای صنعتی (بررسی موردی نمونه آب برج خنک کننده نیروگاه های بیستون و سنندج)" توسط بهاره رحیمیان ظریف، گروه بیولوژی دانشگاه آزا اسلامی واحد سنندج ایران؛ آیرین ملاشریفی، گروه بیولوژی دانشگاه آزا اسلامی واحد سنندج ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم شیمی و مهندسی شیمی و سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در زیست شناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خوردگی، خوردگی میکروبی، باکتری های احیا کننده سولفات، SRB، برج خنک کننده هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 724 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که میکروارگانیسم قادر به شروع، تسهیل یاتسریع واکنش خوردگی بدون تغییر در طبیعت الکتروشیمیایی ان می باشد که مهمترین آنها باکتر یهای احیا کننده سولفات است این باکتری های بی هوازی طیف وسیعی از باکتری های هستند که در اغلب صنای از جمله بسیاری از سیتسمهای نیروگاهی وجود دارند. به منظور پیش گیری از این فرآیندمخرب، شناسایی واکنشهای این باکتری و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی واکنش شیمیایی خوردگی حاصل از رشد باکتری های احیاکننده سولفات در آبهای صنعتی (بررسی موردی نمونه آب برج خنک کننده نیروگاه های بیستون و سنندج) با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.