سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه آموزش در توسعه معماری پایدار

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 575

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHCONF03_267

Index date: 29 October 2016

جایگاه آموزش در توسعه معماری پایدار abstract

توسعه پایدار، مفهوم جدیدی است که بعد از توسعه تکنولوژیک شهرها و توجه خاص به ملاحظات اکولوژیکی، شکل گرفته است. امروزه توسعه خواهی در جهان تبدلی به جنبشی جهانی شده و اغلب دولتها خواهان توسعه هستند، اما مراد از توسعه در این میان بسیار متفاوت است؛ از گذران امروزه و روزمره گرفته تا فراغت، از فقر مطلق تا بهبود دسترسی به خدمات اساسی اقتصادی و اجتماعی و نیز بهبود و ارتقای مداوم کیفیت زندگی در این مقوله می گنجد. در حوزه آگاهی و دانش نیز موضوعاتی چون توسعه دانش، توزیع دانش، ترویج دانش و بهره برداری از دانش می توانند به عنوان مهم ترین اصول توسعه پایدار مطرح شوند. بدین ترتیب آموزش نقشی شایان توجه در تربیت انسان پایدار ایفا می نماید. در آموزش معماری پایدار، محتوی دروس، پل ارتباطی بین علوم ساختمانی و مهارت های طراحی با توسعه اجتماعی، اقتصادی و محیطی است. این امر برای مدارس معماری بسیار مهم است، چرا که آموزش معماری فرآیندی است که افرادی را با سطحی از آگاهی عمومی به افرادی متخصص و کارشناس تبدیل می کند که این افراد با احساس مسئولیت، در فرآیند پیچیده طراحی و اجراء همسو با اهداف پروژه و به شکلی کلان در جهت توسعه پایدار گام بر می دارند. با این توصیف در این مقاله سعی بر آن است تا از جنبه های مختلف به بررسی جایگاه آموزش در معماری جهت رسیدن به توسعه پایدار بپردازم. روند پژوهش این گفتار از جمع بندی تعاریف آغاز و به اصول، مبانی، اهداف، نظریات و شاخص های توسعه پایدار و چگونگی دستیابی به آن و نیز راهکارهایی در این زمینه پرداخته است.

جایگاه آموزش در توسعه معماری پایدار Keywords:

جایگاه آموزش در توسعه معماری پایدار authors

نگین شهابی

کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

فرید فروزانفر

دکترای معماری، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

مقاله فارسی "جایگاه آموزش در توسعه معماری پایدار" توسط نگین شهابی، کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند؛ فرید فروزانفر، دکترای معماری، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش، معماری، توسعه، پایداری هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 575 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توسعه پایدار، مفهوم جدیدی است که بعد از توسعه تکنولوژیک شهرها و توجه خاص به ملاحظات اکولوژیکی، شکل گرفته است. امروزه توسعه خواهی در جهان تبدلی به جنبشی جهانی شده و اغلب دولتها خواهان توسعه هستند، اما مراد از توسعه در این میان بسیار متفاوت است؛ از گذران امروزه و روزمره گرفته تا فراغت، از فقر مطلق تا بهبود دسترسی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه آموزش در توسعه معماری پایدار با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.