سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و مقایسه پارامترهای لرزه ای سازه های بلند مرتبه ی با و بدون کمربند خرپایی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 775

This Paper With 19 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCEAUG01_079

Index date: 1 November 2016

بررسی و مقایسه پارامترهای لرزه ای سازه های بلند مرتبه ی با و بدون کمربند خرپایی abstract

کارایی و بازدهی سازه های بلند رابطه مستقیمی با مواد در دسترس، تکنولوژی ساخت و درجه پیشرفت و کارایی سرویس های مربوطه دارد. به همین دلیل در طی مراحل زمانی، پیشرفت های قابل توجهی در شناخت و معرفی مواد جدید، روش ها و وسایل ساخت و ساز و سرویس دهی حاصل شده است. با توجه به افزایش جمعیت در شهرهای بزرگ و کمیابی و هزینه سنگین زمین، ساختمانهای بلند را جوابی مناسب برای تولید محل سکونت و یا کار می توان نامید یکی از سیستم های مرسوم و کاربردی سیستم مهار بازویی و کلاهک خرپایی می باشد که در آن ها بازوهایی از جنس خرپای فلزی به هسته بتنی متصل می گردد. در این تحقیق با توجه به عملکرد خوب این سیستم ها، به جای بازوهای خرپایی از مهاربند ضربدری استفاده گردیده است تا عملکرد آن ها مورد بررسی قرار گیرد و رفتار آن ها با سیستم دارای بازو و بدون بازو مورد مقایسه قرارگرفته است. روش تحلیل در این پروژه از نوع آنالیز استاتیکی غیرخطی تحت بار فزاینده جانبی بوده است. نتایج حاصله نشان می دهد استفاده از سیستم کمربند خرپایی سبب بهبود عملکرد سازه و پارامترهای لرزه ای آن می شود.

بررسی و مقایسه پارامترهای لرزه ای سازه های بلند مرتبه ی با و بدون کمربند خرپایی Keywords:

بررسی و مقایسه پارامترهای لرزه ای سازه های بلند مرتبه ی با و بدون کمربند خرپایی authors

امیر افقری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-زلزله ، گروه مهندسی عمران دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

مرتضی رئیسی دهکردی

استاد ، دکترا ، گروه مهندسی عمران دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

سیدنعیم امامی

استاد ، دکترا ، گروه مهندسی عمران دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
استفورد . اسمیت ; کول . الکس ; ترجمه حاجی ...
بابائیان، ر، و قطبوعی، ب، "کاربرد نرم‌افزار ETABS2000 در تحلیل ...
Ali M, Armstrong P, Architecture of tall buildings. Council on ...
Taranath B. Steel, concrete & composite design of tall buildings. ...
Xiaoxuan, Q., and Shuang, C., "Design Issues Associated with Outriggers ...
Iyengar, H., "Composite and Steel High Rise Systems. Habitat and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و مقایسه پارامترهای لرزه ای سازه های بلند مرتبه ی با و بدون کمربند خرپایی" توسط امیر افقری، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-زلزله ، گروه مهندسی عمران دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد؛ مرتضی رئیسی دهکردی، استاد ، دکترا ، گروه مهندسی عمران دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد؛ سیدنعیم امامی، استاد ، دکترا ، گروه مهندسی عمران دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس سالانه علمی - تخصصی عمران، معماری، شهرسازی و علوم جغرافیا در ایران باستان و معاصر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه های بلندمرتبه، کمربند خرپایی، آنالیز استاتیکی غیرخطی، برش پایه هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 775 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کارایی و بازدهی سازه های بلند رابطه مستقیمی با مواد در دسترس، تکنولوژی ساخت و درجه پیشرفت و کارایی سرویس های مربوطه دارد. به همین دلیل در طی مراحل زمانی، پیشرفت های قابل توجهی در شناخت و معرفی مواد جدید، روش ها و وسایل ساخت و ساز و سرویس دهی حاصل شده است. با توجه به افزایش جمعیت در شهرهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و مقایسه پارامترهای لرزه ای سازه های بلند مرتبه ی با و بدون کمربند خرپایی با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.