سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تدوین اصول طراحی فضای جمعی دانشکده های معماری به منظورافزایش خلاقیت دانشجویان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 795

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IBSCONF02_111

Index date: 1 November 2016

تدوین اصول طراحی فضای جمعی دانشکده های معماری به منظورافزایش خلاقیت دانشجویان abstract

اساسی ترین رسالت محیط های آموزش معماری فراهم آوردن زمینه مناسب جهت افزایش توان خلاقه دانشجویان است. یکیاز این الزامات محیط کالبدی است. از آنجاییکه دانشجویان در فواصل زمانی بین کلاسهای خود، ساعات زیادی را در دانشگاهمی گذرانند، لزوم ایجاد یک فضای جمعی که بتواند نقش موثری در سازماندهی این زمانهای کوتاه داشته باشد امری ضروریاست. در عین حال می بایست کیفیت فضای جمعی به گونه ای باشد که بستر مناسبی را جهت پرورش خلاقیت دانشجویانفراهم کند. در این گفتار مدل مفهومی خلاقیت با استناد به سه عامل تاثیرگذار در خلاقیت دانشجویان –کار گروهی، طبیعت ومشاهده آثار هنری- ارائه گشته است. در گام بعدی تحقیق اجتماع پذیری، استفاده از عناصر طبیعی و انعطاف پذیری به عنوانویژگیهای کالبدی مورد نیاز جهت تحقق مدل مفهومی تحقیق بیان گشته است. بر اساس مدل مفهومی و بررسی ویژگیهایکالبدی مورد نیاز، 31اصل طراحی فضای جمعی دانشکده های معماری که موجب ارتقا خلاقیت دانشجویان می شود، تدوینشده است. تحقیق حاضر یک تحقیق توصیفی تحلیلی است و موضوع تحقیق با استفاده از روش مطالعه کتابخانه ای و ضمنمراجعه به منابع و مواخذ موجود مورد توجه قرار گرفته است.

تدوین اصول طراحی فضای جمعی دانشکده های معماری به منظورافزایش خلاقیت دانشجویان Keywords:

تدوین اصول طراحی فضای جمعی دانشکده های معماری به منظورافزایش خلاقیت دانشجویان authors

مینوچهر مرزبان

مربی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت

حمزه غلامعلی زاده

استادیار گروه معماری دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسبورن، الکس، 1368، پرورش استعدادهمگانی ابداع و خلاقیت، چاپ اول، ...
آنتونیادس، آنتونی سی، 1389، بوطیقای معماری، جلد دوم رهبردهای نامحسوس ...
بیسادی، مونا، مظفر، فرهنگ، حسینی، _ باقر، صفات فضایی موثر ...
حسینی، افضل السادات، 1394، ماهیت خلاقیت و شیوه های پرورش ...
گووین دا، کالاشاترا، 1391، اطلس چاکرا، ترجمه مهناز مشرقی، چاپ ...
آموزشی، سال دوازدهم، شماره 48، زمستان 127-140، 1392 ...
Paulus, Paul. (2000). Groups, Teams, and Creativity: the creative potential ...
Shibata, Seiji and Naoto Suzuki. (2004). Effects of an Indoor ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تدوین اصول طراحی فضای جمعی دانشکده های معماری به منظورافزایش خلاقیت دانشجویان" توسط مینوچهر مرزبان، مربی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت؛ حمزه غلامعلی زاده، استادیار گروه معماری دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خلاقیت، فضای جمعی، لابی، دانشگاه معماری، ویژگیهای کالبدی هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 795 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اساسی ترین رسالت محیط های آموزش معماری فراهم آوردن زمینه مناسب جهت افزایش توان خلاقه دانشجویان است. یکیاز این الزامات محیط کالبدی است. از آنجاییکه دانشجویان در فواصل زمانی بین کلاسهای خود، ساعات زیادی را در دانشگاهمی گذرانند، لزوم ایجاد یک فضای جمعی که بتواند نقش موثری در سازماندهی این زمانهای کوتاه داشته باشد امری ضروریاست. در عین حال می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تدوین اصول طراحی فضای جمعی دانشکده های معماری به منظورافزایش خلاقیت دانشجویان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.