سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی معماری زیر زمینی شهر اویی (نوش آباد)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,992

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEMARIKSH01_027

Index date: 1 November 2016

بررسی معماری زیر زمینی شهر اویی (نوش آباد) abstract

بشر در طول تاریخ همواره نگاهی ویژه به زیرزمین و دل کوه ها داشته است و آن را محلی امن برای زندگی خود میدانسته است و هر جا دئر مقابل عوامل محیطی و خارجی احساس خطر کرده است به زمین سطح زمین پناه برده است امروزه افزایش روز افزون جمعیت و گسترش شهر نشینی جوامع شهری را با مشکلات و چالش های جدیمواجه ساخته است به همین دلیل ساخت و سازهای زیرزمینی بر اساس اصول توسعه پایدار به منظور به حداقل رساندن تنشهای زیست محیطی صرفه جویی در مصرف انرژی افزایش کارآییهای گوناگون در ساختار شهری کاهش نیاز به حمل و نقل محلی تسهیل و افزایش خدمات عمومی و حفظ ونگهداری مناظر شهری ومیراث فرهنگی صورت میپذیرد فضا های زیر زمینی شهر کاربردهایی متعدد از جمله ذخیره سازی غذا اب نفت کالا های صنعتی ضایعات (صنعت) نیروگاه ها(حملو نقل) خطوط راه آهن جاده ها تونل های عابر پیاده خدمات رفاهی و ارتباطات آب فاضلاب گاز کابلهای الکتریسیته ( کاربرد عمومی) مراکز خرید بیمارستان ها ساختار های دفاع غیر نظامی (و استفاده شخصی و خصوصی) پارکینگ اتومبیل دارند همچنین شهرهای زیر زمینی که جنبه ی پناهی دارند به دو شکل ایجاد شده اند با در بیرون از شهرها و در تپه های طبیعی و یا در زیر شهرهای مشکونی تا عمق حتی 50 متری از سطح زمین ساخته شده اند وسعت این شهرها در زیر زمین به علت حفاظت از جان ومال در مواقع نا امنی زیاد بوده و در دو سطح افقی و عمودی گسترش یافته اند از این نمونه درکشور مان ایران اویی (نوش آباد) رامیتوان نام برد که در این مقاله به توضیح آن میپردازیم روش تحقیق به کار گرفته شده دراین پژوهش توصیفی - موردی وتاریخی - تفسیری است

بررسی معماری زیر زمینی شهر اویی (نوش آباد) Keywords:

معماری زیرزمینی , کاربرد فضای زیر زمینی , پناهگاه ها زیر زمینی , اویی(نوش آباد)

بررسی معماری زیر زمینی شهر اویی (نوش آباد) authors

مانا صالحی

دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی معماری دانشگاه آزاد بین المللی جلفا تبریز ایران

جواد عبدالحسینی

استادیار دانشگاه ارومیه

ارسطور ارمغانی

استادیار دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسماعیلی طاهری، حسن، (1388)، بررسی ویژگیهای شهر زیرزمینی اویی در ...
بلورش، بومرول.، (1386.)مبانی زمین شناسی.دانشگاه تهران. ...
توسلی، محمود، (1379)، شهر: کانون فرهنگ، فصلنامه هنرهای زیبا، شماره ...
ساروخانی، زهرا، (1383)، کاوش در اویی شهر نوش آباد، گزارش ...
قبادیان، وحید، (1387)، بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران. چاپ پنجم. ...
کارمودی، جان؛ استرلینگ، ریموند، (1388)، طراحی فضاهای زیرزمینی، ت: وحید ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی معماری زیر زمینی شهر اویی (نوش آباد)" توسط مانا صالحی، دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی معماری دانشگاه آزاد بین المللی جلفا تبریز ایران؛ جواد عبدالحسینی، استادیار دانشگاه ارومیه؛ ارسطور ارمغانی، استادیار دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی رویکردهای معماری و شهرسازی پیش رو پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری زیرزمینی ،کاربرد فضای زیر زمینی ،پناهگاه ها زیر زمینی ،اویی(نوش آباد) هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1992 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بشر در طول تاریخ همواره نگاهی ویژه به زیرزمین و دل کوه ها داشته است و آن را محلی امن برای زندگی خود میدانسته است و هر جا دئر مقابل عوامل محیطی و خارجی احساس خطر کرده است به زمین سطح زمین پناه برده است امروزه افزایش روز افزون جمعیت و گسترش شهر نشینی جوامع شهری را با مشکلات و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی معماری زیر زمینی شهر اویی (نوش آباد) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.