سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل و ارزیابی کاربری اراضی شهر زابل

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 707

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESUD02_380

Index date: 12 November 2016

تحلیل و ارزیابی کاربری اراضی شهر زابل abstract

در دهه هایاخیر در کشور ایران شاهد رشد سریع و روز افزون جمعیت شهرها و افزایش سریع شهرنشینی بودهایم. یکی از مشهورتین عوارض توسعه شهرنشینی در کشور ایران، کمبود زمین و مبارزه برای تصاحب زمین در شهرها می باشد و برجسته ترین اقدام سیاسی توده های شهری در بسیاری از شهرها تصاحب و تصرف غیر قانونی زمین در خارج از محدوده شهرها است که به رشد و توسعه بدون برنامه و بدقواره شهرها دامن زده و راه را برای برنامه ریزی های اتی کاربری اراضی تنگتر می کنند لذا حفظ الگوهای منسجم و مطلوب توسه شهری همگون برنامه ریزی برای نحوه استفاده از زمینهای شهری برای حال و آینده شهرهاست چرا که برنامه ریزی کاربری اراضی شهری که محور اصلی برنامه ریزی شهری است که همراه با برنامه ریزی شبکه فضای سبز تاسیسات شهری و غیر ه استخوان بندی اصلی شهر و نحوه توسعه اتی شهر را مشخص می کند نحوه رویکرد و چگونگی برنامه ریزی کاربری اراضی شهری تنها نقش اساسی در کیفیت و کارایی برنامه هایی جامع شهری خواهد داشت بلکه اساس نظام توزیع فعالیتها، خدمات و سرانه کاربری ها راتعیین نموده و به توسعه پایدار خواهد انجامید تحقیق حاضر سعی دارد نموده ای عینی برنامه ریزی کاربری اراضی شهری در توسه پایدار شهربابل را مورد ارزیابی و تحلیل قرار دهد.

تحلیل و ارزیابی کاربری اراضی شهر زابل Keywords:

تحلیل و ارزیابی کاربری اراضی شهر زابل authors

فهمیه اذرخش

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه خوارزمی تهران

زهرا افضلی گروه

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه مراغه

امیر کاشانی اصل

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی تبریز

الناز صادقی

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه مراغه ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آسایش، حسین، مشیری، سید رحیم(1389)، روش شناسی و تکنیکهای تحقیق ...
امین زاده، بهناز، (1379)، نقش زمین در توسعه پایدار شهری، ...
بحرینی، سید حسین(1376)، شهرسازی و توسعه پایدار، رهیافت، شماره .17 ...
فرهودی، رحمت الله و همکاران، (1385)، شهر خواف، الگوئی جهت ...
رضویان، محمد تقی، (1381)، برنامه ریزی کاربری اراضی شهری، انتشارات ...
سعید نیا، احمد، (1378)، کاربری زمین شهری، جلد دوم، مرکز ...
ملکی، هادی، (1390)، تحلیل کاربری اراضی شهری با نگرشی بر ...
مهدیزاده، جواد، (1379)، برنامه ریزی کاربری زمین از دیدگاه توسعه ...
Drakasis-smit, D. _ 997) :"sustainable urban development", engineering journal vol. ...
klaus spiekerman et al. (2003): modeling urban sustainability, international journal ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل و ارزیابی کاربری اراضی شهر زابل" توسط فهمیه اذرخش، کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه خوارزمی تهران؛ زهرا افضلی گروه، کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه مراغه؛ امیر کاشانی اصل، کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی تبریز؛ الناز صادقی، کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه مراغه ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی علوم زمین و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاربری اراضی، ارزیابی، توسعه پایدار، شهر زابل هستند. این مقاله در تاریخ 22 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 707 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه هایاخیر در کشور ایران شاهد رشد سریع و روز افزون جمعیت شهرها و افزایش سریع شهرنشینی بودهایم. یکی از مشهورتین عوارض توسعه شهرنشینی در کشور ایران، کمبود زمین و مبارزه برای تصاحب زمین در شهرها می باشد و برجسته ترین اقدام سیاسی توده های شهری در بسیاری از شهرها تصاحب و تصرف غیر قانونی زمین در خارج از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل و ارزیابی کاربری اراضی شهر زابل با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.