ارتباط عرفان مولانا و معماری ایرانی
Publish place: 3National Conference on Development of Civil Engineering, Architecture, Electricity and Mechanical in Iran
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,392
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DCEAEM03_117
تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1395
Abstract:
معماری از ساخته های بشریت است که از گذشته تا کنون ارتباط مستقیمی با بشر داشته، چرا که معماری برخواسته از وجود انسان هاست، ازوجود و باطن انسان هایی که برخی از آنها لقب معمار را یدک می کشند. در طول تاریخ معماری بشر، همواره تفکر و یک مبنای فکری پشت سر هر بنایی یا سبکی بوده و تا کنون نیز ادامه دارد و شاهد این مدعا فلسفه ایست که پشت معماری دیکانستراکشن، فولدینگ، پرش کیهانی و ..... قرار گرفته ست. تمامی این سبک ها برخواسته از تفکرات فلاسفه غربی می باشند که از طریق یک معمار به صورت یک بنا درجهان هستی به منصه ظهور رسیده است. این امر، کاری تازه و جدید نیست بلکه ما هم در معماری سنتی ایران از اصول و مبانی فلسفی و عرفانی خودمان که عرفا و فلاسفه به آن رسیده بودند استفاده می کردیم. حال ما در این پژوهش قصد داریم تا از طریق مطالعات کتابخانه ایی و به شیوه توصیفی تحلیلی به ارتباط میان عرفان مولانا و معماری سنتی خود بپردازیم.
Keywords:
Authors
مجتبی هدایتی
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :