سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی مسکن با استفاده از معماری همساز با اقلیم (اقلیم سرد و کوهستانی)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,006

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DCEAEM03_122

Index date: 12 November 2016

طراحی مسکن با استفاده از معماری همساز با اقلیم (اقلیم سرد و کوهستانی) abstract

یکی از پایه های شکل گیری معماری ایرانی ،اقلیم می باشد. که بر این اساس معماری مناطق کویری ،گرم ،مرطوب ،سردیت و ساختار خود را می یافت و بر کالبد آنها معنا می بخشید. مسکن به عنوان مهمترین دغدغه بشر همواره مورد توجه و افزایش بهروری بوده است لذا توجه به اقلیم در طراحی معماری اقلیم سرد و کوهستانی می تواند به بهتر شدن فضای مسکن و صرفه جویی در مصرف انرژی کمک نماید، زیرا بخش اعظمی از مصارف سوخت در بخش مسکن می باشد. در اقلیم سرد و کوهستانی ک عمده ماهای سال به وسایل گرمایشی نیاز می باشد همساز کردن طراحی با اقلیم از راه، استفاده از پلان های متراکم و فشرده ، به حداقل رساندن سطح خارجی در برابر حجم مورد پوشش ، استفاده از مصالحی با ظرفیت و عایق حرارتی خوب و رنگ تیره ،بهره گیری مناسب از نور جبهه جنوب، انتخاب بام های مسطح و نگهداری برف بر روی بام ها به عنوان عایق حرارتی و همچنین استفا از روش های فعال و غیرفعال خورشیدی می تواند در صرفه جویی مصرف انرژی و همساز کردن معماری و اقلیم این منطقه موثر واقع شود. در این پژوهش با بررسی معماری پایدار و شاخصه ها در اقلیم سرد و کوهستانی و شناخت نیازها و الزامات جهت کاهش مصرف انرژی و بهبود الگوی مسکن بررسی شده و به ارائه این اصول می پردازیم.

طراحی مسکن با استفاده از معماری همساز با اقلیم (اقلیم سرد و کوهستانی) Keywords:

طراحی مسکن با استفاده از معماری همساز با اقلیم (اقلیم سرد و کوهستانی) authors

سیدمحمدرضا موسوی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحدخمین،خمین،ایران

مهدی شریفی

عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود،دورود،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ادوارد، ب.رهنمونهایی بهسوی معماری پایدار"، شهروز تهرانی، ایرج، نشر مهرازان، ...
ا نصر سها، "معماری پایدار و ضرورت توجه به راهکارهای ...
_ و همکاران. معماری ایران، جلد اول، چاپ ششم، تهران: ...
قبادیان، و، .بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران.، انتشارات دانشگاه تهران، ...
_ و معماری.ویراسته ی محمد احمدی نژاد، انتشارات نشرخاک، 1389 ...
دفتر توسعه امور مسکن، شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی مسکن با استفاده از معماری همساز با اقلیم (اقلیم سرد و کوهستانی)" توسط سیدمحمدرضا موسوی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحدخمین،خمین،ایران؛ مهدی شریفی، عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود،دورود،ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران ، معماری ، برق و مکانیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری،پایداری، همساز با اقلیم، مسکن، مصرف انرژی، اقلیم سرد هستند. این مقاله در تاریخ 22 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1006 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از پایه های شکل گیری معماری ایرانی ،اقلیم می باشد. که بر این اساس معماری مناطق کویری ،گرم ،مرطوب ،سردیت و ساختار خود را می یافت و بر کالبد آنها معنا می بخشید. مسکن به عنوان مهمترین دغدغه بشر همواره مورد توجه و افزایش بهروری بوده است لذا توجه به اقلیم در طراحی معماری اقلیم سرد و کوهستانی می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی مسکن با استفاده از معماری همساز با اقلیم (اقلیم سرد و کوهستانی) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.