سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی بومی گرایی در ساختمانهای بلندمرتبهبا رویکرد معماری پایدار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 615

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEMARI03_108

Index date: 12 November 2016

بررسی بومی گرایی در ساختمانهای بلندمرتبهبا رویکرد معماری پایدار abstract

افزایش تراکم از طریق احداث ساختمان های بلند، یکی از راه های توسعه درون شهری است . این روش پاسخیطبیعی به رشد جمعیت، کمبود زمین ، افزایش سطح زیر پوشش خدمات شهری و محدودیت های توسعه افقی شهرها می باشد، ولی در جایی که بستر مناسب خود را از نظر طبیعی نیافته باشد، مشکلات جدیدی ایجاد می کند . در شهرهای امروزی، ساخمان های بلند مرتبه یکی از عوامل تأثیر گذار در منظر و زیست بوم شهری و از طرفی نقش شاخصی در خواناسازی محنی را برعهده دارد . این ساختمان ها از نظر زیست محیطی عوارض روانی، اجتماعی و طبیعی فراوانی به دنبال دارد . هدف از ای پژوهش، بررسی تأثیرات بلند مرتبه سازی بر محیط طبیعی پیرامون خود می باشد که شامل : عوامل مربوط به خاک و زمین ، نور، هوا، تأسیسات، تجهیزات زیربنای و صدا می باشد . با توجه به رشد جمعیت و شهرنشینی، راهبرد بلندمرتبه سازی، در زمان حاضر رواج یافته است . بعلت تجمیع کاربران در سطحی محدود و بهره گیری قابل توجه از منابع انرژی در ساختمان های بلند، لازمست تا رویکرد پایداری در فرآیند طراحی و مرحله بهره برداری مورد توجه قرار گیرد . نظر به اهمنت رفتار کاربران در تحقق اهداف معماری پایدار و با توجه به آنکه در پژوهش های انجام شده، بندرت به جنبه های بومی گرایی وارتباط آن با صنعت ساختمان سازی پرداخته شده است؛ لذا در ای نوشتار تلاش شده است پیوند میان حوزه های معماری پایدار وساختمان سازی مدنظر قرار گیرد . پژوهش حاضر، با مبنا قرار دادن هرم نیازهای مازلو، به شناخت راهبردهایی در جهت ترویج رفتارهای پایدار پرداخته است .

بررسی بومی گرایی در ساختمانهای بلندمرتبهبا رویکرد معماری پایدار Keywords:

بررسی بومی گرایی در ساختمانهای بلندمرتبهبا رویکرد معماری پایدار authors

عباس ماندگاری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی نطنز،ایران

رکسانا عبدالهی

دکتری معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران

زهرا عباسی

دکتری معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان عمران و بهسازی شهری 137، مطالعات و اسناد تدوین ...
اسلامی، سید غلامرضا1386.(روشهای علوم تجربی در طراحی و نقد فضا). ...
شولر، ولفگانگ، 1375.(مسایل اساسی بلند مرتبه سازی) ترجمه فرزانه طاهری، ...
Gifford, R. (1997). _ :E nvironmenta Psychology: Principles and Practice", ...
Maslow, A. H. (1954). "Motivation and Personality", New York: Harper ...
Myers, D. G. (1988). :Social Psychology", McGraw- Hill, International Ed". ...
Mottalebi Esfidvajani, Ghasem (1998). _ Theory of Meaning in Architecture ...
Wener R, Carmalt H (2006). _ _ nvironmenta psychology and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی بومی گرایی در ساختمانهای بلندمرتبهبا رویکرد معماری پایدار" توسط عباس ماندگاری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی نطنز،ایران؛ رکسانا عبدالهی، دکتری معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران؛ زهرا عباسی، دکتری معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی الگوی معماری و شهرسازی اسلامی در افق ۱۴۰۴ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بنای بلند مرتبه ، معماری پایدار، نیازهای رفتاری،اثرات زیست محیطی، محی زیست شهری هستند. این مقاله در تاریخ 22 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 615 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که افزایش تراکم از طریق احداث ساختمان های بلند، یکی از راه های توسعه درون شهری است . این روش پاسخیطبیعی به رشد جمعیت، کمبود زمین ، افزایش سطح زیر پوشش خدمات شهری و محدودیت های توسعه افقی شهرها می باشد، ولی در جایی که بستر مناسب خود را از نظر طبیعی نیافته باشد، مشکلات جدیدی ایجاد می کند . در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی بومی گرایی در ساختمانهای بلندمرتبهبا رویکرد معماری پایدار با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.