سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسى عملکردى هواکش های خشک در تراکتورهای مدل MF399 در عملیات تهیه زمین نیشکر با استفاده از فن آوری مراقبت وضعیت

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,760

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM05_255

Index date: 7 June 2008

بررسى عملکردى هواکش های خشک در تراکتورهای مدل MF399 در عملیات تهیه زمین نیشکر با استفاده از فن آوری مراقبت وضعیت abstract

ایجاد گرد و غبار در عملیات تهیه زمین نیشکر، استفاده از فیلتر هوای مناسب در تراکتورهای کشاورزی را جهت جلوگیری از نفوذ ناخواسته سیلیس به داخل موتور الزامی می کند. در این تحقیق از طریق آنالیز روغن موتور تراکتورهاى کشاورزى مدل MF399 ، درعملیات دیسک زنی تهیه زمین نیشک ر در منطقه میان آب خوزستان ، تحت سیستم مراقبت وضعیت ابتدا میزان سیلیس راه یافته به موتور این نوع تراکتور و عناصر فرسایشی Cu ،Cr ،Al ،Fe اندازه گیری شد . سپس تأثیر نوع هواکش (روغنی وخشک) و ارتفاع ورودی هوا (بلند و کوتاه ) به کار رفته در نفوذ سیلیس و میزان عناصر فرسایشی در موتور با استفاده از طرح آمارى فاکتوریل 2×2 در قالب بلوک هاى کامل تصادفى که درآن فاکتور اول، نوع فیلتر و فاکتور دوم، ارتفاع ورودى هواى پیش صافى در سه تکرار ( هر 100 ساعت کار موتور ) و نرم افزار کامپیوترى SPSS مورد تجزیه و تحلیل آمارى قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد بین نوع هواکش از نظر نفوذ سیلیس، فرسایش رینگ موتور و پیستون، اختلاف معنى دار در سطح 5% و از نظر فرسایش سیلندر اختلاف معنی دار در سطح 1% وجود دارد، لیکن اختلاف معنی داری درخصوص ارتفاع ورودی هوا و اثر متقابل این دو فاکتور مشاهده نگردید . مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون چند دامنه اى دانکن نشان داد که هواکش خشک با ارتفاع بلند از نظر میزان نفوذ سیلیس(Si) 8/4ppm ، وهواکش خشک با ارتفاع کوتاه از نظر میزان فرسایش سیلندر موتور ،21/4 ppm (Fe) ، رینگ موتور 1/6 ppm (Cr) ، پیستون 5/7 ppm (Al) ازسایر تیمارها برتر بود . اما درخصوص عنصر فرسایشی (Cu) که نماینده ذرات یاتاقان است اختلاف معنی داری بین تیمارهای مورد بررسی وجود نداشت . بررسی اقتصادی یک ساله استفاده از هواکش خشک در این مدل تراکتور نشان داد، علاوه بر هر ریال هزینه کمتر در این نوع ، نسبت به تراکتور با هواکش روغنی استاندارد ، 5/53 ریال سود بیشترحاصل شده است . بنابراین از نظر اقتصادی کاربرد هواکش خشک درتراکتور MF399 نسبت به استفاده از هواکش روغنی دراین نوع تراکتور سودمندتر می باشد.

بررسى عملکردى هواکش های خشک در تراکتورهای مدل MF399 در عملیات تهیه زمین نیشکر با استفاده از فن آوری مراقبت وضعیت Keywords:

بررسى عملکردى هواکش های خشک در تراکتورهای مدل MF399 در عملیات تهیه زمین نیشکر با استفاده از فن آوری مراقبت وضعیت authors

مصطفی محمد پور

کارشناس ارشد مکانیزاسیون کشاورزی، شرکت کشت و صنعت نیشکر میان آب

مقاله فارسی "بررسى عملکردى هواکش های خشک در تراکتورهای مدل MF399 در عملیات تهیه زمین نیشکر با استفاده از فن آوری مراقبت وضعیت" توسط مصطفی محمد پور، کارشناس ارشد مکانیزاسیون کشاورزی، شرکت کشت و صنعت نیشکر میان آب نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مراقبت وضعیت، عناصر فرسایشی، سیلیس، هواکش، موتور هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1760 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ایجاد گرد و غبار در عملیات تهیه زمین نیشکر، استفاده از فیلتر هوای مناسب در تراکتورهای کشاورزی را جهت جلوگیری از نفوذ ناخواسته سیلیس به داخل موتور الزامی می کند. در این تحقیق از طریق آنالیز روغن موتور تراکتورهاى کشاورزى مدل MF399 ، درعملیات دیسک زنی تهیه زمین نیشک ر در منطقه میان آب خوزستان ، تحت سیستم مراقبت وضعیت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسى عملکردى هواکش های خشک در تراکتورهای مدل MF399 در عملیات تهیه زمین نیشکر با استفاده از فن آوری مراقبت وضعیت با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.