تاثیرات معماری پایدار بر معماری بومی مازندران (نمونه موردی عمارت کلبادی ساری)
Publish place: The Second International Conference on Architecture, Civil Engineering and Urban Planning at the beginning of the third millennium
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 925
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IACUT02_030
تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395
Abstract:
چند دهه از مطرح شدن معماری پایدار در عرصه معماری می گذرد و مجامع بین المللی راهکارهای بسیار را برایتکمیل و تکامل آن ارائه نموده اند. قطعأ اصول معماری پایدار که همان حفظ انرژی های طبیعی، کاهش استفاده ازسوختهای فسیلی و همزیستی با محیط و اقلیم است باید مد نظر طراحان و فعالان عرصه معماری قرار گیرد. معماریمازندران یکی از نمونه های موفق معماری بومی است که چنان با ظرافت با طبیعت درآمیخته است که گویی جزئی ازبستر و محیط طبیعی است. این درآمیختگی با بستر و توجه به قابلیتها و محدودیت های آن باعث همسو شدن معماریبومی مازندران و معماری پایدار شده است. عمارت کلبادی ساری نمونه بسیار زیبا از معماری بومی مازندران است، سبکمعماری این ساختمان از تکایای دوره ی قاجاری برگرفته شده و مصالح ساختمانی این بنا شامل چوب و آجر و بام آنبصورت شیروانی و سفال پوش می باشد.در این مقاله استخراج ویژگی های نهان معماری پایدار در معماری بومی مازندران و خانه کلبادی ساری مد نظر می باشد.روش تحقیق در این پژوهش مبتنی بر مطالعات کتابخانه و مقاله و نشریه است .نتایج بدست آمده از این پژوهش بهروشن شدن اصول پایدار نهفته در معماری مازندران منجر خواهد شد.
Keywords:
Authors
حسن نبی پور
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد محمود اباد
متین سلطانی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد محمود اباد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :