سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی مجموعه تفریحی فرهنگی با رویکرد معماری پایدار (نمونه موردی شهرستان سیرجان)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,406

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IACUT02_523

Index date: 15 December 2016

طراحی مجموعه تفریحی فرهنگی با رویکرد معماری پایدار (نمونه موردی شهرستان سیرجان) abstract

یکی از مشکلات دنیای امروز مصرف بیش از حد انرژی و از بین رفتن منابع طبیعی تجدیدناپذیر می باشد که تبدیل به یکی از نگرانی هایبزرگ برای زندگی آیندگان گشته است. از آنجا که ساختمان ها به عنوان مکان زیستی انسانها یکی از بزرگترین مصرف کنندگان انرژیمی باشند، رویکرد طراحی پایداری و استفاده از انرژی های موجود در طبیعت یکی از راهکارهای اولیه و مفید برای کمک به صرفه جوییدر مصرف انرژی و برآورده ساختن نیازهای انسان با استفاده از انرژی های تجدیدپذیر می باشد. بنابراین امروزه گرایشی به سوی خودکفاساختن ساختمانها با بهره گیری از انرژی های طبیعی- باد و انرژی زمین گرمایی- وجود دارد. در کویرهای ایران این منابع به وفور و درتمامی طول سال وجود دارد و علاقه ذاتی انسان به تجربه طبیعت، ایجاد مجموعه ای تفریحی فرهنگی، در عین صرفه جویی در مصرفانرژی های تجدیدناپذیر، راهی برای معرفی و بکارگیری سیستم های نوین را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می دهد. در پژوهش حاضر کهبا هدف استفاده از سیستم های نوین چون تأسیسات هوای زیر سطحی با توجه به پتانسیل های اقلیمی منطقه جهت دستیابی به پایداریصورت گرفته است؛ با استفاده از روش کتابخانه ای، مفاهیم تفریح، پیشینه تاریخی و معماری اقلیمی مورد بررسی قرار می گیرند.

طراحی مجموعه تفریحی فرهنگی با رویکرد معماری پایدار (نمونه موردی شهرستان سیرجان) Keywords:

مجموعه تفریحی فرهنگی , معماری همساز با اقلیم , طراحی پایدار

طراحی مجموعه تفریحی فرهنگی با رویکرد معماری پایدار (نمونه موردی شهرستان سیرجان) authors

محسن پورخسروانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان

سیدحسین رضوی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان

عباس ذکری

استادیار دانشکده معماری دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آذرخوش، مهدی، طراحی اقامتگاه تفریحی در منطقه کوهستانی دهبکری (در ...
ارمغان مریم، گرجی مهلبانی یوسف. ارزش‌های معماری بومی1 ایرانی در ...
پوررحیمی، محسن، پا رک تفریحی و توریستی کرمان، پایان نامه ...
داریوش، بابک، انسان -طبیعت-معماری، تهران: علم و دانش، 1389 ...
طاهباز، منصوره و همکاران، نقش طراحی معماری در کاهش مصرف ...
فکوهی، ناصر. فرشته انصاری مهابادی، اوقات فراغت و شکل گیری ...
قیاسوند، جواد، تعامل معماری و انرژیهای نو (پایدار)، نشریه راه ...
مقررات ملی ساختمان، مبحث هجدهم، عایق بندی و تنظیم صدا، ...
هدفی، فرزانه، معماری و انرژی های تجدیدپذیر، چهارمین همایش بهینه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی مجموعه تفریحی فرهنگی با رویکرد معماری پایدار (نمونه موردی شهرستان سیرجان)" توسط محسن پورخسروانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان؛ سیدحسین رضوی نسب، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان؛ عباس ذکری، استادیار دانشکده معماری دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مجموعه تفریحی فرهنگی، معماری همساز با اقلیم، طراحی پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1406 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشکلات دنیای امروز مصرف بیش از حد انرژی و از بین رفتن منابع طبیعی تجدیدناپذیر می باشد که تبدیل به یکی از نگرانی هایبزرگ برای زندگی آیندگان گشته است. از آنجا که ساختمان ها به عنوان مکان زیستی انسانها یکی از بزرگترین مصرف کنندگان انرژیمی باشند، رویکرد طراحی پایداری و استفاده از انرژی های موجود در طبیعت یکی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی مجموعه تفریحی فرهنگی با رویکرد معماری پایدار (نمونه موردی شهرستان سیرجان) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.