سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهره گیری از انرژی خورشیدی جهت کاهش مصرف سوخت های فسیلی و بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,522

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IACUT02_535

Index date: 15 December 2016

بهره گیری از انرژی خورشیدی جهت کاهش مصرف سوخت های فسیلی و بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان abstract

با پشرفت روزافزون علم و تکنولوژی و به تبع آن صنعتی شدن کشورها، تقاضای انرژی بشدت افزایش پیدا کرده است و درحال حاضر بشر وابسته به سوخت های فسیلی بعنوان منبع تامین انرژی می باشد. به دلیل کمبود منابع سوخت هایفسیلی و اثرات مضر زیست محیطی استفاده از آنها، تلاش های گسترده ای برای یافتن منابع انرژی های جایگزین صورتگرفته است. اکنون با توجه به اینکه مصرف سرانه انرژی در ایران بسیار زیاد و 64 % بیشتر از متوسط جهانی است ، لزومبازنگری الگوی مصرف در همه عرصه ها رخ می نماید که در این تحقیق به تمهیداتی در جهت بهینه سازی مصرف انرژیدر معماری و صنعت ساختمان با استفاده از انرژی خورشیدی در جهت حفظ و مصرف بهینه ی انرژی به منظور برنامهریزی برای فردایی بهتر سرمایه گذاری نمود.در این مقاله با روش تحلیلی - توصیفی ضمن دستیابی به نتایج واقعی درزمینه استفاده از انرژی های خورشیدی به عنصری نمادین در جهت دوستی با کره زمین به بررسی مزایای استفاده ازنیروگاه های خورشیدی و کاربردهای متعدد آن ها پرداخته شده و سعی شده با توجه به پیشینه ای که ذکر شد با شناختانرژی های تجدیدپذیر مورد مصرف در ساختمان ها ، به شیوه های کاربردی استفاده از انرژی خورشید در تأمین آسایشفضاهای درونی ساختمان پرداخته شود.

بهره گیری از انرژی خورشیدی جهت کاهش مصرف سوخت های فسیلی و بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان Keywords:

بهره گیری از انرژی خورشیدی جهت کاهش مصرف سوخت های فسیلی و بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان authors

حسین محق

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

نسیم السادات میرصمدزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بی نام . برنامه پیشگامی ملی تکنولوژی آمریکا در سال ...
ابراهیمی قوام آبادی، م، فولادی دهقی، ب . کاربرد انرژی ...
فایندمی، دیوید اس، مترجم پیش باز، ع . ارژی خورشیدی ...
[ء] واتسون، دانلد، لبز، کنت، مترجمان قبادیان، و، فیض مهدوی، ...
شفقت، ا، یزدانی، ا، غلامی، ر انرژی خورشیدی و توانمندی ...
تینی، ن، مددی، م .بررسی انواع انرژی های نو تجدید ... [مقاله کنفرانسی]
حاج سقطی، ا. اصوب کاربرد انرژی خورشیدی، مرکز انتشارات دانشگاه ...
حاج سقطی، د اصوب کاربرد انرژی خورشیدی، مرکز انتشارات دانشگاه ...
حاج سقطی، ا. اصوب کاربرد انرژی خورشیدی، مرکز انتشارات دانشگاه ...
Vat, k.Base _ eco logy, London, pp2 05. 1 991 ...
Vale, Robert & Breanda.Green architecture , Thamees and Hudson, Londo. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهره گیری از انرژی خورشیدی جهت کاهش مصرف سوخت های فسیلی و بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان" توسط حسین محق، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان؛ نسیم السادات میرصمدزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی خورشیدی، سوخت های فسیلی ، مصرف بهینه انرژی ، معماری هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1522 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با پشرفت روزافزون علم و تکنولوژی و به تبع آن صنعتی شدن کشورها، تقاضای انرژی بشدت افزایش پیدا کرده است و درحال حاضر بشر وابسته به سوخت های فسیلی بعنوان منبع تامین انرژی می باشد. به دلیل کمبود منابع سوخت هایفسیلی و اثرات مضر زیست محیطی استفاده از آنها، تلاش های گسترده ای برای یافتن منابع انرژی های جایگزین صورتگرفته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهره گیری از انرژی خورشیدی جهت کاهش مصرف سوخت های فسیلی و بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.