سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

یادگیری الکترونیک در مدارس

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 565

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCRC01_088

Index date: 15 December 2016

یادگیری الکترونیک در مدارس abstract

آشنایی و شناخت نقش اینترنت یا شبکه جهانی و مزایای آن در آموزش و یادگیری، به عنوان زیرمجموعه و فصل مشترک فناوری اطلاعات و ارتباطات و فناوری آموزشی، که در این رویکرد، آموزش از راه فناوری های الکترونیکی و ارتباطی و یادگیری بر مبنای فناوری هایی مانند اینترنت، سیستم های یاددهی هوشمند و سیستم های آموزش مبتنی بر رایانه و چند رسانه ای ها استوار است. این تحقیق از نوع توصیفی - تحلیلی است، و از طریق بررسی منابع مکتوب و جستجوی رایانه ای، مقالات علمی، در پیشینه نگاشته های مرتبط با موضوع تهیه و تنظیم گردیده است. رویکرد آموزش های مجازی و الکترونیک با به کارگیری بستر فناوری داده ها و ارتباطات افزون بر پاسخگویی به نیازهای آموزش فراگیران این امکان را می دهند تا در زمان های مناسب و دلخواه با بالاترین سطح کارایی و بکارگیری مدرن ترین ابزارهای انتقال دانش به یادگیری و تبادل ظر بپردازند ( فرهادی، 1380). با توجه به آن که فناوری اطلاعات و ارتباطات، روز به روز جای بیشتری در آموزش و پرورش به طور اعم و در برنامه درسی به طور اخص باز می کند و از مهم ترین ویژگی های آن توجه به یادگیرنده به عنوان کسی است که خود دانش خود را می سازد، توجه به فعالیت های یادگیری در برنامه درسی مبتنی بر وب یک ضرورت است و باید فعالیت های مختلفی طراحی شود تا دانش خود را بسازد و از این طریق به وسعت و غنای یادگیری خود بیافزاید.

یادگیری الکترونیک در مدارس Keywords:

آموزش مجازی , فناوری اطلاعات و ارتباطات , اینترنت , آموزش و یادگیری

یادگیری الکترونیک در مدارس authors

مهدی حکم آبادی

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران، پردیس دکتر شریعتی ساری

رضا آمی احمدی

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران، پردیس دکتر شریعتی ساری

محمد مهدی باوندی

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران، پردیس دکتر شریعتی ساری

حیدر علی زاهدی فر

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران، پردیس دکتر شریعتی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
/ فصلنامه علمی-پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی، سال پنجم، ...
/ ابراهیمی زاده، عیسی، 1382، ضرورت رویکرد ضرورت رویکرد به ...
/ اسلوین، جیمز، 1380، اینترنت و جامعه، عباس گیلوردی و ...
/ جیمز، ای، 1381، تقسیم مسوولیت آموزش و پرورش بین ...
/ فراستخواه، مقصود، 1383، یادگیری باز و از راه دور ...
/ فصلنامه فن آوری اطلاعات و ارتباطات در علوم تربیتی/ ... [مقاله ژورنالی]
/ Zandi, B., Dehbashi, S., & Foroozan, P. (2010). Proccessing ...
/ Demirli, C., & Aksogan, M. (2012). The effect of ...
/ Zamani, B. E., Saeedy, Z., & Abedi, A. (2011). ...
_ _ Mehrmo hammadi, M. (2009). Curriculum theories, approaches and ...
I2/ Niro.m , Hajiho seninejad, G., & Haghani, M. (2011). ...
/ Center for Statistics and Information and Co mmunication Technology. ...
/ Mohammadi.A Smart Schools hamshahri Daily News, 2013. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "یادگیری الکترونیک در مدارس" توسط مهدی حکم آبادی، دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران، پردیس دکتر شریعتی ساری؛ رضا آمی احمدی، دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران، پردیس دکتر شریعتی ساری؛ محمد مهدی باوندی، دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران، پردیس دکتر شریعتی ساری؛ حیدر علی زاهدی فر، دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته دبیری جغرافیا دانشگاه فرهنگیان مازندران، پردیس دکتر شریعتی ساری نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش مجازی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، اینترنت، آموزش و یادگیری هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 565 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آشنایی و شناخت نقش اینترنت یا شبکه جهانی و مزایای آن در آموزش و یادگیری، به عنوان زیرمجموعه و فصل مشترک فناوری اطلاعات و ارتباطات و فناوری آموزشی، که در این رویکرد، آموزش از راه فناوری های الکترونیکی و ارتباطی و یادگیری بر مبنای فناوری هایی مانند اینترنت، سیستم های یاددهی هوشمند و سیستم های آموزش مبتنی بر رایانه و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله یادگیری الکترونیک در مدارس با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.