سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جرایم مرتبط با حامل های انرژی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 696

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SHCONF02_001

Index date: 15 December 2016

بررسی جرایم مرتبط با حامل های انرژی abstract

پژوهش حاضر از طریق روش تحلیل اسنادى به بررسى جرایم مرتبط با حامل های انرژی پرداخته است. یکیاز مهمترین معضلات و چالش های کشورهای در حال توسعه فساد مالی ناشی از اقتصاد زیرزمینی و مصداقبارز آن قاچاق می باشد. کشور ما نیز به عنوان یک کشور در حال توسعه، با نوعی از قاچاق کالا در حوزهفرآورده های سوختی مواجه گشته، خطرات ناشی از قاچاق بیرویه این فرآورده نفتی ضمن تهدید اقتصاد ملی وایجاد بحران در نظام های اجتماعی، مالی و ..... زمینه بروز مخاطرات امنیتی را نیز فراهم نموده است. اینتحقیق علاوه بر بررسی حقوقی جرایم فوق، به بیان عمده ترین علل اقتصادى، سیاسى و فرهنگى اجتماعىپدیده قاچاق سوخت، زمینه هاى مؤثر بر ناکارآمدى نظام هاى مقابله و پیامدهاى قاچاق سوخت در ابعاد فوقمى پردازد و برخى از عمده ترین راهکارهاى مقابله در ابعاد مذکور را ارائه مى نماید. براى پاسخگویى بهسؤالهاى پژوهش، کلیه اسناد و مدارک موجود و مرتبط با موضوع حاضر جمع آورى شده و با شیوه کیفى موردتجزیه و تحلیل قرار گرفته است. بیان علل ظهور پدیده قاچاق سوخت (فرار از پرداخت عوارض گمرکى،پولشویى، بیکارى، سوءمدیریت و انحصارها، فساد ادارى و بوروکراسى)، عمده ترین زمینه هاى ناکارآمدىنظام هاى مقابله با قاچاق (جذب شدید بیکاران به مناطق آزاد، غلبه فرهنگ قاچاق، فقدان نگاه ضد ارزشى بهقاچاق و غیره)، عمده ترین پیامدهاى قاچاق (کاهش سرمایه گذارى مولد، تخریب فرصتهاى شغلى، اقتصادزیرزمینى، تهدید امنیت ملى، رانتخوارى، قانون گریزى) و عمده ترین راهکارهاى مقابله با پدیده قاچاق (توسعه،خصوصى سازى، سرمایه گذارى، حذف مقررات دست و پاگیر، معرفى الگوى صحیح، صرفه جویى ارزى، و...) ازجمله یافته هاى این پژوهش به شمار مى روند.

بررسی جرایم مرتبط با حامل های انرژی Keywords:

بررسی جرایم مرتبط با حامل های انرژی authors

حمید مسجد سرایی

دانشیار دانشگاه سمنان

کاوه آزادبخش

کارشناس ارشد حقوق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بنایی، رضا، «اثر قوانین و مقرات بازرگانی و گمرکی بر ...
بهرامی، محسن و قاسمی، بهروز، «آسیب‌شناسی قاچاق کالا در ایران»، ...
پرویز صانعی، «حقوق جزای عمومی«، تهران 1376 ش. ...
پژویان، جمشید و مداح، مجید، «بررسی اقتصادی قاچاق در ایران»، ...
سازمان بازرسی و نظارت بر قیمت، اولویت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت، ...
سبحانی‌نژاد، مهدی؛ افشار، عبدالله (1388) «عل ناکارآمدی مقابله با قاچاق» ...
شادنیا، هوشنگ، «نقش مناطق آزاد در قاچاق کالا»، سومین همایش ...
علی نظری (1393) «بررسی جرایم سرقت برق و انشعابات غیر ...
غفاریان، محمد، «بررسی قاچاق کالا و ارز در ایران»، پایان‌نامه ...
محمد فرج اللهی (1387) «بررسی نظام کیفری حاکم بر انشعابات ...
موسسه مطالعات بازرگانی، «قوانین و مقرات صادرات و واردات»، تهران، ...
اله مراد سیف (1387)/بررسی نحوه قاچاق سوخت، امکانات طبیعی و ...
هوشنگ شامبیاتی، «حقوق جزای عمومی»، تهران 1382 ش. ...
ولیدی، محمد صالح، «حقوق جزای عمومی تهران»، بهار 1372، مرکز ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جرایم مرتبط با حامل های انرژی" توسط حمید مسجد سرایی، دانشیار دانشگاه سمنان؛ کاوه آزادبخش، کارشناس ارشد حقوق نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جرم، حامل های انرژی، قاچاق سوخت، انشعابات غیر مجاز هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 696 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش حاضر از طریق روش تحلیل اسنادى به بررسى جرایم مرتبط با حامل های انرژی پرداخته است. یکیاز مهمترین معضلات و چالش های کشورهای در حال توسعه فساد مالی ناشی از اقتصاد زیرزمینی و مصداقبارز آن قاچاق می باشد. کشور ما نیز به عنوان یک کشور در حال توسعه، با نوعی از قاچاق کالا در حوزهفرآورده های سوختی مواجه گشته، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جرایم مرتبط با حامل های انرژی با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.