بررسی بینامتنی سه مفهوم اخلاقی برگزیده از باب تیرانداز و ماده شیرکلیله و دمنه نصرالله منشی و گلستان سعدی بر اساس ترامتنیت ژنت
Publish place: کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 539
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICRSIE01_580
تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395
Abstract:
با دقت در آثار ادبی زبان فارسی مشخص می شود که این آثار دارای وجوه مختلفی هستند که از گذشته تا امروز موردتوجه محققان زبان و ادب فارسی قرار گرفته اند. از آن جا که این آثار در بستر فرهنگی یکسانی پدید آمده اند و در سیرتاریخی زبان فارسی یکی پس از دیگری و در دوره های گوناگون خلق شده اند، وجود مشابهت های محتوایی در میان آن ها امری مسلم است. در میان آثار برجسته ادبیات فارسی ،آثار بسیاری هستند که دارای جنبه های اجتماعی و اخلاقی مشترک می باشند . کلیله و دمنه نصرالله منشی و گلستان سعدی از جمله آثاری هستند که دارای مشابهت های محتوایی بسیاری با یکدیگر می باشند.از این رو در پژوهش حاضر برای بررسی و تحلیل این مشابهت ها به عرصه مباحث بینامتنی وارد شده و در جهت نشان دادن بخشی از آن ها از نظریه ترامتنیت ژرار ژنت استفاده می شود. این گونه نگرش ها به ادبیات ارتباط تنگاتنگ آثار ادبی و تأثیر و تأثر نویسندگان بر یکدیگر را نشان می دهد.
Keywords:
Authors
فاطمه السادات مدنی
دانشجوی زبان و ادبیات فارسی ،دانشگاه اصفهان،ایران
سیده مریم روضاتیان
دانشیار زبان و ادبیات فارسی،دانشگاه اصفهان،ایران، -
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :