سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش معماری منظر در طراحی فضاهای آموزشی برای کودکان (نمونهه موردی: باغ سازی)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 852

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UPUE03_147

Index date: 15 December 2016

نقش معماری منظر در طراحی فضاهای آموزشی برای کودکان (نمونهه موردی: باغ سازی) abstract

رفتار اجتماعی با محیط کالبدی مرتبط است تعاملهای اجتماعی از یک سو، در متن محیط طبیعی مصنوعی واقع می شود و از سوی دیگر انعکاس همین رفتار به جهان کالبدی باز می گردد درباره تاثیر متقابل ساخت محیط بر رفتار و تاثیر الگوهای رفتاری و خاستگاه آن بر طراحی محیطی مناسب و در خور توجه، دیدگاه هایی موجوداست که در مجموع بر اهمیت تاثیر کیفیت فضا بر رفتار تاکید شداست میان فرد و محیط اطراف او روابط مختلفی وجود دارد یعنی انسان در رابطه با محی اطراف خود باید به اهمیت و معنای اشیای مختلف پی ببرد و نوع عکسل العمل و نحوه کارکرد با آنها را به دقت بیاموزد. این موضوع در باغسازی و عناصر طبیعی و مصنوعی به طرز ویژه ای متناسب با حواس پنج گانه انسان طراحی و مستقر شده است انسان به طبیعت موجود در باغ نیازمند است وجود طبیعتی و باغ در محیط زندگی، بر ارتقای بهداشت روان فردی و جمعی جامعه تاثیبر می گذارد. در مبانی طراحی شهری، همواره به کودک به عنون یکی از عوامل تاثیرگذار نگریسته می شود کودکان به محیط هایی نیاز دارند که آنان را مخاطب قرار دهد و به چالش واردارد ، از این رو آمادهسازی محیط های باز برای کودکان به عنوان شهروندان و سازندگان آینده، از اهمیت ویژه ای برخوردرا است در این راستا در پژوهش حاضر با تکیه بر روش تحقیق تحلیل محتوا، برخی از مطالعه ی ردش کودکان و فرایند طراحی فضاهای باز در فضاهای آموزشی بررسی شد نتایج نشان داد که با مشارکت مستقیم کودکان در خلق فضای آنان افزون بر ایجاد تمایل بیشتر به حضور و تعامل در محیط امکان رشدجسمی، ذهنی، اجتماعی، استعدادها و خلاقیت آنان نیز فراهم شود.

نقش معماری منظر در طراحی فضاهای آموزشی برای کودکان (نمونهه موردی: باغ سازی) Keywords:

نقش معماری منظر در طراحی فضاهای آموزشی برای کودکان (نمونهه موردی: باغ سازی) authors

ازیتا کوشامتین

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی معماری دانشکده فنی ومهندسی واحد کرج دانشگاه آزاد اسلامی کرج ایران

مهرداد جاویدی نژاد

استادیار گروه مهندسی معماری، دانشکده هنر و معماری واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد اسلامی تهران ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ره‌بیگلو، م. (1389)، مسئولیت‌های شهر نسبت به محل ای کودکان، ... [مقاله ژورنالی]
کامل‌نیا، ح. (1385)، دستور زبان طراحی محیط‌های یادگیری (مفاهیم و ...
لنگ، ج. (1381)، آفرینش نظریه معماری (نقش علوم رفتاری در ...
شاه‌چراغی، آ. (1388)، تحلیل فرایند ادراک محیط باغ ایرانی براساس ...
منصوری، س. ا. (1386)، دو دوره سازمان فضایی در شهر ... [مقاله ژورنالی]
ذکاوت، ک. (1385)، چهارچوب استراتژیک مدیریت بصری شهر، فصلنامه آبادی، ...
رئیسی، ا، عباس‌زادگان، م. و حبیبی، ا. (1386)، نوشتاری بر ...
نصر، ط. (1389)، تجلی حکمت در باغ ایرانی، شیراز: رخشید. ...
شاه‌چراغی، آ. (1388)، از کرختی محیطی تا چالش‌های شبکه حیات، ...
مسعودی، ع. (1388)، بازشناسی باغ ایرانی باغ شازده، تهران:نشر فضا. ...
شاه‌چراغی، آ. (1389)، پارادایم‌های پردیس: درآمدی بر بازشناسی و بازآفرینی ...
I17] میرسپاسی، م. (1388)، باغ ایرانی؛ کلک خیال‌انگیز، فصلنامه علمی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش معماری منظر در طراحی فضاهای آموزشی برای کودکان (نمونهه موردی: باغ سازی)" توسط ازیتا کوشامتین، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی معماری دانشکده فنی ومهندسی واحد کرج دانشگاه آزاد اسلامی کرج ایران؛ مهرداد جاویدی نژاد، استادیار گروه مهندسی معماری، دانشکده هنر و معماری واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد اسلامی تهران ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کودک، فضای آموزشی، منظر ، منظر شهری، باغ هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 852 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رفتار اجتماعی با محیط کالبدی مرتبط است تعاملهای اجتماعی از یک سو، در متن محیط طبیعی مصنوعی واقع می شود و از سوی دیگر انعکاس همین رفتار به جهان کالبدی باز می گردد درباره تاثیر متقابل ساخت محیط بر رفتار و تاثیر الگوهای رفتاری و خاستگاه آن بر طراحی محیطی مناسب و در خور توجه، دیدگاه هایی موجوداست که در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش معماری منظر در طراحی فضاهای آموزشی برای کودکان (نمونهه موردی: باغ سازی) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.