سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اکتشافات ژدوفیزیکی به روش IP و RS در اندیس معدنی مس رابر

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,122

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NGMES02_011

Index date: 15 December 2016

اکتشافات ژدوفیزیکی به روش IP و RS در اندیس معدنی مس رابر abstract

مقاومت ویژه الکتریکی و پلاریزاسیون القایی از جمله روش هایی هستند که در مرحله اکتشافات تفصیلی جهت شناسایی محل کانی سازی سولفیدی و فلزی زیرسطحی مورد استفاده قرار می گیرند. در این تحقیق مطالعات ژئوفیزیکی به دو روش پلاریزاسیون القایی (IP) و مقاومت ویژه الکتریکی (RS) درمنطقه رابر در جنوب و جنوب شرق استان کرمان به اجرا درآمده است. واحدهای سنگی منطقه بیشتر از سنگ های آتشفشانی رسوبی دوران ائوسن و توده های نفوذی دوران نئوژن می باشد. مطالعات اولیه زمین شناسی و پترولوژیکی، بر احتمال وجود کانسارهای سولفیدی در منطقه دلالت داشته و در این راستا، هدف از انجام این مطالعه تعیین محدوده های بی هنجار، بررسی عمق و ضخامت پیکره های معدنی موجود و همچنین تعیین وضعیت پیوستگی پیکره ها و در نهایت تعیین نقاط مناسب برای حفاری اکتشافی بوده است. مطالعات ژئوالکتریک بر روی محدوده های مشخص شده، با استفاده از آرایش دو قطبی- دو قطبی به انجام رسیده است. در این تحقیق با تحلیل آماری و مدلسازی مستقیم و معکوس داده های مقاومت ویژه و بارپذیری پروفیل های برداشت شده در منطقه تفسیر شدند. پس از تفسیر نهایی محدوده های بی هنجار، وضعیت کانسار شامل: شکل تقریبی کانی سازی، عمق کانی سازی و ... مشخص شدند و سرانجام نقاط مناسب برای حفاری پیشنهاد شده اند.

اکتشافات ژدوفیزیکی به روش IP و RS در اندیس معدنی مس رابر Keywords:

اکتشافات ژدوفیزیکی به روش IP و RS در اندیس معدنی مس رابر authors

علیرضا شمس الدینی

کارشناس ارشد مکانیک سنگ، شرکت مهندسین مشاور ری آب

کیانوش سلیمانی

کارشناس ارشد ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود

حبیب سلاجقه

مهندسی تکنولوژی نقشه برداری، شرکت مهندسین مشاور ری آب

علی اکبر رضایی

کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی- مجری پروژه طرح تونل انتقال آب کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نقشه زمین شناسی منطقه به مقیاس 1:100000 تهیه شده توسط ...
Behn G, F.Camus P.Carrasco , 2001 , "Aeromagnetic signature of ...
Ford K..Keating P., Thomas M.D (2004) , rOverview of geophysical ...
Telford W. Geldart L. & Sheriff R. (1990). " An ...
Mooney H. (1980). "Handbook of Enginering Geoghysics" (Vol. 2). Instruments, ...
Milson J. (1989). "Field Geophysics". Geological Society of London Handbook. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اکتشافات ژدوفیزیکی به روش IP و RS در اندیس معدنی مس رابر" توسط علیرضا شمس الدینی، کارشناس ارشد مکانیک سنگ، شرکت مهندسین مشاور ری آب؛ کیانوش سلیمانی، کارشناس ارشد ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود؛ حبیب سلاجقه، مهندسی تکنولوژی نقشه برداری، شرکت مهندسین مشاور ری آب؛ علی اکبر رضایی، کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی- مجری پروژه طرح تونل انتقال آب کرمان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی زمین شناسی و اکتشافات معدنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلاریزاسیون القایی، مقاومت ویژه الکتریکی، اندیس معدنی رابر هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1122 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقاومت ویژه الکتریکی و پلاریزاسیون القایی از جمله روش هایی هستند که در مرحله اکتشافات تفصیلی جهت شناسایی محل کانی سازی سولفیدی و فلزی زیرسطحی مورد استفاده قرار می گیرند. در این تحقیق مطالعات ژئوفیزیکی به دو روش پلاریزاسیون القایی (IP) و مقاومت ویژه الکتریکی (RS) درمنطقه رابر در جنوب و جنوب شرق استان کرمان به اجرا درآمده است. واحدهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اکتشافات ژدوفیزیکی به روش IP و RS در اندیس معدنی مس رابر با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.