سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی پتانسیل کانسار سازی آهن با استفاده از داده های لندست 8 در منطقه کوه دم اردستان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 862

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NGMES02_027

Index date: 15 December 2016

ارزیابی پتانسیل کانسار سازی آهن با استفاده از داده های لندست 8 در منطقه کوه دم اردستان abstract

در سنجش از راه دور سطح زمین، ارزش اعداد رقومی ارسالی از ماهواره در بخش های مختلف طیف الکترو مغناطیس، ارتباط بسیار نزدیکی با خصوصیات فیزیکی و شیمیائی سطح زمین دارد.در این تحقیق کاربرد تصاویر لند ست ٨ برای شناسایی مناطق حاوی پتانسیل آهن و دگرسانی های مربوطه در منطقه کوه دم، مورد آزمایش قرار گرفته است. توده نفوذی کوه دم با گسترشی حدود ۴٠ کیلومتر مربع در بخش باختری پهنه ایران مرکزی بین طول های خاوری ´48 °52 تا °53 و عرض های شمالی ´54 °33 تا ´10 °34 قرار گرفته است. این توده نفوذی از دو بخش اسیدی شامل مونزوگرانیت، گرانودیوریت، کوارتزمونزونیت و بخش حد واسط - مافیک با ترکیب گابرو دیوریت، کوارتزدیوریت، مونزودیوریت و مونزونیت تشکیل شده است. سنگ های میزبان توده نفوذی شامل شیست های پالئوزوئیک، آهک های کرتاسه و سنگ های آتشفشانی ائوسن زیرین هستند. اصول پیشنهادی این تحقیق استفاده از باند های Operational Land Imager) OLI) و طیف های حرارتی (Thermal) لندست 8 و ترکیب آنهادرجهت شناسایی ساختارهای تکتونیکی و لایه های سنگی کارائی بالائی.داشت. اعمال ترکیب باندی رنگی کاذب روش های نسبت باندی و مولفه های اصلی انتخابی در شناسائی اهداف پژوهش، بیش از سایر روش ها مفید واقع گشت. در نهایت دقت مکانی پیکسل های داده های لندست ٨، با تلفیق تصاویر ماهواره IRS به میزان پنج متری افزایش و گسترش زون های آلتراسیون و کانی سازی و ارتباط آنها با ماگماتیسم توسط تصاویر ماهواره ای مورد بررسی قرار گرفت این تحقیق در نهایت با استفاده از نمونه برداری و شواهد صحرائی و ارزیابی گردید.

ارزیابی پتانسیل کانسار سازی آهن با استفاده از داده های لندست 8 در منطقه کوه دم اردستان Keywords:

ارزیابی پتانسیل کانسار سازی آهن با استفاده از داده های لندست 8 در منطقه کوه دم اردستان authors

مجید فتاحی

دانطجوی ارضدرضته سنجص از دور زمین ضناختی، دانطگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی‌زاده س، آراسته ف _ فنائی خیرآباد ع، اشرفی ع ...
آرنوف س، 1391، سنجش از راه دور برای مدیران GlS، ...
کنعانیان، ع، و احمدیان، ج، 1388، فرایند های موثر در ...
مهندسین پیچاپ کانسار، 1998، طرح تفضیلی اکتشاف منطقه کوه دم، ...
Al-Shumaimr M.S , 2012, Application of Digital Image processing Techniques ...
Beiranvand pour A, Ahmed .S.O.A, 2014, Lithological mapping and Hydrothermal ...
Ali M. Qaid and H.T.Basavaraj appa, 2008 _ Application of ...
Beiranvand pour A 2014 Hydrothermal alteration mapping from Landsat: ...
Feng M, Zhang B, Lei Liu L, Jun Zhou J, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی پتانسیل کانسار سازی آهن با استفاده از داده های لندست 8 در منطقه کوه دم اردستان" توسط مجید فتاحی، دانطجوی ارضدرضته سنجص از دور زمین ضناختی، دانطگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی زمین شناسی و اکتشافات معدنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لندست ٨، باندهای حرارتی، توده نفوذی، کانی سازی آهن، کوه دم هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 862 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سنجش از راه دور سطح زمین، ارزش اعداد رقومی ارسالی از ماهواره در بخش های مختلف طیف الکترو مغناطیس، ارتباط بسیار نزدیکی با خصوصیات فیزیکی و شیمیائی سطح زمین دارد.در این تحقیق کاربرد تصاویر لند ست ٨ برای شناسایی مناطق حاوی پتانسیل آهن و دگرسانی های مربوطه در منطقه کوه دم، مورد آزمایش قرار گرفته است. توده نفوذی کوه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی پتانسیل کانسار سازی آهن با استفاده از داده های لندست 8 در منطقه کوه دم اردستان با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.