سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

عمودی گرایی نشانی از مدرنیته نگاهی به عمودی گرایی چند دهه اخیر خاورمیانه از بی هویتی تا تاثیر بر محیط زیست

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 778

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCACS01_193

Index date: 15 December 2016

عمودی گرایی نشانی از مدرنیته نگاهی به عمودی گرایی چند دهه اخیر خاورمیانه از بی هویتی تا تاثیر بر محیط زیست abstract

ساختمان های بلند مرتبه امروزی، همواره یکی از موارد تاثیر گذار در منظر شهرها بوده و جنبه های نشانه ای، زیباشناسانه، هویتی از ابعاد قابل بررسی نقش آنها در منظر شهری است. عمودی گرایی در حال شیوع در اکثر شهرهای خاورمیانه است، از چند دهه پیش تمام کشورهای حوزه خلیج فارس تلاش دارند، لقب ترین را به خود اختصاص دهند، سیاست های ساخت و ساز در این نقاط موید این است که تمامی تلاش ها برای ساخت عظیم ترین، بلندترین، با شکوه ترین سازه های دنیا ست در حالی که این حجم وسیع ساخت و ساز فرصت تامل و درنگ بر تاثیرات محیطی این پدیده را گرفته است. رویکرد بلندمرتبه سازی در جهان ضرورتی است برای برطرف کردن نیازهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، توسعه ای که امروزه به یکی ازمظاهر سودجویی و تحمیل شلوغی و تراکم تبدیل شده است. به نظر می رسد جریانی کشورهای خاورمیانه را بر این باور واداشته است که در عصر حاضر عمودی گرایی نمادی است از مدرنیته. با بررسی جریان های عمودی گرایی بر زیست بوم ومحیط طبیعی پیرامون، این نتیجه حاصل می گردد که قدم برداشتن در راهی جز معماری دوستدار محیط بومی )چه از منظرطبیعی، فرهنگی و هویتی(، طراحی ساختمان های پایدار، برج های سبز و برج های بیوکلیماتیک، به منظور ساخت و سازهایآتی، قطعا به شکست منتهی خواهد شد. ولی باید توجه داشت مشکل دیگر در نبود یک برنامه راهبردی بومی برای طراحی ساختمان های سبز در خاورمیانه است زیرا بسیاری از پارامترهای لیید- LEED در کشورهای منطقه عملی نخواهد بود و به -نظر می رسد لازم است نسخه ای بومی و منطقه ای برای استاندارهای ساختمان های سبز با توجه به شرایط بومی خاورمیانه وکشورهای حوزه خلیج فارس وضع گردد تا بیش از پیش این فاکتور های همسازی با زیست بوم قابل اجرا باشند

عمودی گرایی نشانی از مدرنیته نگاهی به عمودی گرایی چند دهه اخیر خاورمیانه از بی هویتی تا تاثیر بر محیط زیست Keywords:

عمودی گرایی نشانی از مدرنیته نگاهی به عمودی گرایی چند دهه اخیر خاورمیانه از بی هویتی تا تاثیر بر محیط زیست authors

امیرحسین تیمورتاش

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فرهودی، ر. محمدی، ع. ایر احداث ساختمان های بلند مرتبه ...
شومال، س. زرع، ل. بررسی تاثیرات روانی بلند مرتبه سازی ...
محمودی، ا. منظر شهری، مروری بر چند نظریه، فصل نامه ...
ا گلابچی، ح. مبانی طراحی ساختمان های بلند، انتشارات دانشگاه ...
[ءا عزیزی، ». ارزیابی انواع ساختمان های بلند مرتبه از ...
شیعه، ا. با شهر و منطقه در ایران، انتشارات دانشگاه ...
امین زاده، ب. تاثیرات برجسازی در محیط شهری، نشریه محیط ...
Y.Mahgoub, A. AI-Omaim. Tall Identity..Lost Sustainability. Architecture and Urbanism in ...
H.Al-Marashi, J.Bhinder. From the Tallest to the Greenest Paradigm Shift ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "عمودی گرایی نشانی از مدرنیته نگاهی به عمودی گرایی چند دهه اخیر خاورمیانه از بی هویتی تا تاثیر بر محیط زیست" توسط امیرحسین تیمورتاش، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منظر شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله منظر شهر، عمودی گرایی، بلند مرتبه سازی، برج سبز، برج بیوکلیماتیک هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 778 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ساختمان های بلند مرتبه امروزی، همواره یکی از موارد تاثیر گذار در منظر شهرها بوده و جنبه های نشانه ای، زیباشناسانه، هویتی از ابعاد قابل بررسی نقش آنها در منظر شهری است. عمودی گرایی در حال شیوع در اکثر شهرهای خاورمیانه است، از چند دهه پیش تمام کشورهای حوزه خلیج فارس تلاش دارند، لقب ترین را به خود اختصاص دهند، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله عمودی گرایی نشانی از مدرنیته نگاهی به عمودی گرایی چند دهه اخیر خاورمیانه از بی هویتی تا تاثیر بر محیط زیست با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.