سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی ریزجلبک های پروکاریوتی خاک منطقه عسلویه با هدف تقویت خاک و مبارزه با ریزگردها

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 842

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TICD01_124

Index date: 15 December 2016

شناسایی ریزجلبک های پروکاریوتی خاک منطقه عسلویه با هدف تقویت خاک و مبارزه با ریزگردها abstract

یکی از راه های تقویت خاک برای پیشگیری از فرسایش و تولید ریزگردها، تقویت جامعه میکروبی خاک است. این روش به عنوان روشی طبیعی و پایدار به حساب می آید. به این منظور جداسازی و شناسایی ریزسازواره های طبیعی خاک مناطق مستعد تولید ریزگردها، اهمیت بیشتری دارد. در این پژوهش، جداسازی و شناسایی ریزجلبک های خاک منطقه عسلویه بررسی شده است. ریزجلبک میکروکولئوس از خاک شناسایی و جداسازی شد. تریکوم های این گونه پروکاریوتی متحرک مشاهده شدند و در درون غلاف که آنها را درمقابل شرایط سخت محیطی محافظت می کند، حرکت رفت و برگشتی داشتند. رنگدانه سبز کلروفیل در سلولها مشاهده شد که توانایی فوتوسنتز را در آنها ایجاد می کند. هم چنین، سلول ها در پنج محیط کشت گوناگون معدنی و نیز پساب شهری رشد داده شدند تا بهترین محیط کشت برای تولید انبوه سلولها معین شود. سلول های میکروکولئوس در محیط کشت BBM و F/2 بیشتر رشد کردند. سلولها در پساب شهری نیز رشد کردند. وجود این سویه در بیابان های گرم و خشک منطقه عسلویه و دیگر مناطق بیابانی جهان نشانی از توانایی این ریزجلبکها در مقاوم سازی خاک و مقابله با ریزگردهاست.

شناسایی ریزجلبک های پروکاریوتی خاک منطقه عسلویه با هدف تقویت خاک و مبارزه با ریزگردها Keywords:

شناسایی ریزجلبک های پروکاریوتی خاک منطقه عسلویه با هدف تقویت خاک و مبارزه با ریزگردها authors

عبدالمجید لباب پور

پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران، ایران

مرضیه کاویانی

پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران، ایران

سیده نسیم حسینی

پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رانمنش، فاضل؛ عرب خدری، محمود؛ اکرم، مجتبی. 1384، بررسی مناطق ...
Komarek, Jifi. 2013. "Phenotypic Characters of Heterocytous Cyanobacteria. _ Pp. ...
Komarek, Jiri and Anagnostidis Konstantino. 2005. Sijwasserflo ra _ Mitteleuropa, ...
Lababpour, Abdolmajid. 2015. "Potential of Microalgae Inoculant in Rehabilitation of ...
Li, Hua et al. 2014. "Spatial Heterogeneity of Cyanob acteria-Ino ...
Moghtaderi, _ M. Taghavi, and R. Rezaei. 2009. _ Cyanobacteria ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناسایی ریزجلبک های پروکاریوتی خاک منطقه عسلویه با هدف تقویت خاک و مبارزه با ریزگردها" توسط عبدالمجید لباب پور، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران، ایران؛ مرضیه کاویانی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران، ایران؛ سیده نسیم حسینی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی گرد و غبار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تقویت خاک، ریزگردها، لایه زیستی خاک، میکروکولئوس هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 842 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از راه های تقویت خاک برای پیشگیری از فرسایش و تولید ریزگردها، تقویت جامعه میکروبی خاک است. این روش به عنوان روشی طبیعی و پایدار به حساب می آید. به این منظور جداسازی و شناسایی ریزسازواره های طبیعی خاک مناطق مستعد تولید ریزگردها، اهمیت بیشتری دارد. در این پژوهش، جداسازی و شناسایی ریزجلبک های خاک منطقه عسلویه بررسی شده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناسایی ریزجلبک های پروکاریوتی خاک منطقه عسلویه با هدف تقویت خاک و مبارزه با ریزگردها با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.