سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تجزیه و تحلیل زمین آماری داده ها به منظور استفاده از نتایج واریوگرافی در تهیه و تعبیر و تفسیر نقشه های ژئومغناطیس

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 833

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MINMETALCONF01_009

Index date: 15 December 2016

تجزیه و تحلیل زمین آماری داده ها به منظور استفاده از نتایج واریوگرافی در تهیه و تعبیر و تفسیر نقشه های ژئومغناطیس abstract

شدت مغناطیدگی یک سنگ، تابع خودپذیری مغناطیسی و مغناطیس شدن دائمی می باشد که هم دارای مقدار و هم دارای جهتاست. مغناطیس سنجی یکی از روشهای اصلی و قدیمی ژئوفیزیک در اکتشاف منابع معدنی است. منطقه مورد مطالعه در استانخراسان جنوبی و در جنوب شرقی شهرستان سربیشه قرار دارد. عملیات مگنتومتری در این منطقه با تعداد حدود 1230 ایستگاهانجام گرفته است. در این مقاله سعی شده است که با استفاده از روشهای زمین آماری به تحلیل داده های ژئومغناطیس پرداختهشود. ابتدا واریوگرام جهتی داده ها را با آزیموت های مختلف رسم کردهایم، سپس بهترین مدل میانیابی شده را بر واریوگرام تجربیدر بهترین جهت برازش دادهایم. بهترین واریوگرام حاصل شده با آزیموت 45 درجه می باشد که از مدل واریوگرام کروی پیرویمیکند. حال به تجزیه و تحلیل این واریوگرام میپردازیم. واریوگرام دارای اثر تناوب می باشد که نشان دهنده شکل و گسترشکانی سازی به صورت لایه ای و عدسی شکل می باشد. بررسی لاگ های حفاری لایه ای و عدسی شکل بودن کانسار را تأیید می-نماید. تأیید نتایج باعث میشود که استفاده از واریوگرافی برای تشخیص شکل و چگونگی گسترش کانی سازی در مطالعات مشابهپیشنهاد می شود.

تجزیه و تحلیل زمین آماری داده ها به منظور استفاده از نتایج واریوگرافی در تهیه و تعبیر و تفسیر نقشه های ژئومغناطیس Keywords:

تجزیه و تحلیل زمین آماری داده ها به منظور استفاده از نتایج واریوگرافی در تهیه و تعبیر و تفسیر نقشه های ژئومغناطیس authors

احمد خزاعی خلف

دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف معدن دانشگاه بیرجند

غلامرضا نوروزی

استادیار گروه مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه بیرجند

احمد آریافر

دانشیار گروه مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه بیرجند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- افشار، ا، عابدی، م، نوروزی، غ، 1388 _ تفسیر ...
- نژادصفر، ا.، ثبوتی، ف.، قدس، ع.، 1389، تخمین عمق ... [مقاله کنفرانسی]
- حسنی پاک، علی اصغر. شرف‌الدین، محمد. (1390). تحلیل داده‌های ...
-Spector, A. and Grant, F.S., (1970). Statistical models For interpretation ...
-Blakely, R.J. and Simpson, R.W., (1986). Approximating edges of source ...
- Nabighian, M. N., (1972). The analytic signal of two-d ...
- Nabighian, M. N., (1974). Additional comments on the analytic ...
-Reid, A. B., Allsop, J. M., Granser, H., Millett, A. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تجزیه و تحلیل زمین آماری داده ها به منظور استفاده از نتایج واریوگرافی در تهیه و تعبیر و تفسیر نقشه های ژئومغناطیس" توسط احمد خزاعی خلف، دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف معدن دانشگاه بیرجند؛ غلامرضا نوروزی، استادیار گروه مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه بیرجند؛ احمد آریافر، دانشیار گروه مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه بیرجند نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی معدن، فلزات و مواد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تیغ نو آب، ژئومغناطیس، واریوگرام، شکل کانسار هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 833 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شدت مغناطیدگی یک سنگ، تابع خودپذیری مغناطیسی و مغناطیس شدن دائمی می باشد که هم دارای مقدار و هم دارای جهتاست. مغناطیس سنجی یکی از روشهای اصلی و قدیمی ژئوفیزیک در اکتشاف منابع معدنی است. منطقه مورد مطالعه در استانخراسان جنوبی و در جنوب شرقی شهرستان سربیشه قرار دارد. عملیات مگنتومتری در این منطقه با تعداد حدود 1230 ایستگاهانجام گرفته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تجزیه و تحلیل زمین آماری داده ها به منظور استفاده از نتایج واریوگرافی در تهیه و تعبیر و تفسیر نقشه های ژئومغناطیس با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.