سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ساختار و جایگاه گورهای سردابه ای و آیین تدفین آنها در شهر سوخته

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,229

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAI02_081

Index date: 15 December 2016

بررسی ساختار و جایگاه گورهای سردابه ای و آیین تدفین آنها در شهر سوخته abstract

شهر سوخته یکی از عظیم ترین شهرهای فلات ایران است که در کنار دلتای رود هیرمند، بین زاهدان و زابل قرار گرفته است. طی کاوش های شهر سوخته، ده گونه ساختمانی گور در این شهر شناسایی شده است که گورهای سردابه ای و شبه سردابه ای از شاخص ترین آنها است. اطلاعات بدست آمده از داخل گورها نشان دهنده وضعیت اجتماعی مردم و آیین های رایج در آن جامعه است، حال این سوال مطرح است که وجه تمایز گورهای سردابه ای با سایر گورها چه بوده است؟ و آیا آیین تدفین در آنها با سایر گورها تفاوت داشته است؟ براساس یافته های باستان شناسی، گورها از لحاظ ساختمانی تفاوت هایی داشته اند و مراسم تدفین متفاوتی در گونه های مختلف گورها وجود داشته است. تفاوت های مراسم تدفین ارتباطی با جنسیت و سن نداشته است بلکه در تفاوت باورهای مذهبی، آیینی، اختلاف طبقاتی افراد و نوع نگرش آنها به زندگی پس از مرگ بوده است. این تحقیق به روش توصیفی تحلیلی و با استفاده از ابزار کتابخانه ای و مقالات علمی انجام شده است. هدف تحقیق، یافتن تفاوتهای ساختمانی میان گورهای سردابه ای و شبه سردابه ای با سایر گورها و آیین تدفین در قشرهای مختلف مردم شهر سوخته است.

بررسی ساختار و جایگاه گورهای سردابه ای و آیین تدفین آنها در شهر سوخته Keywords:

بررسی ساختار و جایگاه گورهای سردابه ای و آیین تدفین آنها در شهر سوخته authors

غزاله کشاورز

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه سیستان وبلوچستان

مهدیه سندگل نظامی

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
توزی، موریتزیو، (1385)، پیش از تاریخ سیستان، چ1، مترجم رضا ...
سیدسجادی، سید منصور و دیگران، (1386)، گزارش های شهر سوخته1، ...
----، (1389)، شهر سوخته آزمایشگاهی بزرگ در بیابانی کوچک، چ2، ...
فروزانفر، فرزاد، (1388)، گزارش های شهر سوخته3، چ1، اداره کل ...
.(ساعت 9:25, آخرین بازنگری 20 تیر 1394 روح الله شیرازی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ساختار و جایگاه گورهای سردابه ای و آیین تدفین آنها در شهر سوخته" توسط غزاله کشاورز، دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه سیستان وبلوچستان؛ مهدیه سندگل نظامی، دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی باستان شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شهرسوخته، آیین تدفین، گورهای سردابه ای، زندگی پس از مرگ هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2229 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهر سوخته یکی از عظیم ترین شهرهای فلات ایران است که در کنار دلتای رود هیرمند، بین زاهدان و زابل قرار گرفته است. طی کاوش های شهر سوخته، ده گونه ساختمانی گور در این شهر شناسایی شده است که گورهای سردابه ای و شبه سردابه ای از شاخص ترین آنها است. اطلاعات بدست آمده از داخل گورها نشان دهنده وضعیت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ساختار و جایگاه گورهای سردابه ای و آیین تدفین آنها در شهر سوخته با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.