سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازیابی ضایعات ابریشم طبیعی کاربردی در فرش دستباف و تابلو فرش به شکل الیاف

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,532

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AHTCONF01_020

Index date: 24 January 2017

بازیابی ضایعات ابریشم طبیعی کاربردی در فرش دستباف و تابلو فرش به شکل الیاف abstract

ابریشم یکی از بارزش ترین الیاف پروتئینی طبیعی است که عمدتادر فرش دستباف و تابلو فرش و نیز منسوجات خاص استفادهمی گردد. در فرآیند تولید الیاف ابریشم طبیعی همانند سایر روشهای تولید الیاف، همواره ضایعات تولید وجود دارد. استفاده از اینضایعات دور ریختنی و تبدیل آن به مصنوعات با ارزش افزوده بالا درکشور نه تنها دارای سابق نبوده بلکه میزان این ضایعات مشکلاتی رابرای تولید کنندگان نوغان و الیاف ابریشم ایجاد نموده است. دستیابی به فناوری بازیافت ضایعات ابریشم و تبدیل آن به محصولات با ارزش افزوده غیرقابل قیاس با سایر الیاف متداول در صنعت نساجی ازاهمیت اقتصادی و تکنولوژیکی ویژه برخوردار می باشد. تحقیق حاضر با هدف بدست آوردن فناوری های کم هزینه و تاحد ممکن سالم از لحاظ زیست محیطی جهت بازیافت ضایعات ابریشم طبیعی و استفاده از محصول بازیافت شده در کاربردهای متنوع می باشد. بر این اساس ضایعات مختلف ابریشم بیعی از جمله سرقیچی و نخ های ضایعاتی قالی دستباف به عنوان ماده اولیه انتخاب گردید. با استفاده روش های مختلف این الیاف ضایعاتی حل و روش بهینه انتخاب شد. سپس با طراحی و ساخت سیستم آزمایشگاهی تولید الیاف و تنظیم پارامترهای تولید، شامل انتخاب غلظت مناسب محلول پلیمری، حمام انعقاد مناسب، و شرایط تغذیه و کشش الیاف بازیابی شده، از محلول پلیمری حاصل، با روش ترریسی الیاف تهیه شد. خواص ظاهری و قطر الیاف تهیه شده، با کمک میکروسکوپ نوری و نیز میکروسکوپ الکترونی روبشی، و نیز خواص مکانیکی با کمک استحکام سنج الیاف بررسی گردید. نتایج بیانگر امکان تولید الیافی یکنواخت با قطر متوسط 21 میکرون و استحکام متوسط 1/104 سانتی نیوتن می باشد که نتیجه ای قابل قبول به ویژه برای کاربردهای غیر نساجی از جمله کاربردهای دارو رسانی و پزشکی است.

بازیابی ضایعات ابریشم طبیعی کاربردی در فرش دستباف و تابلو فرش به شکل الیاف Keywords:

بازیابی ضایعات ابریشم طبیعی کاربردی در فرش دستباف و تابلو فرش به شکل الیاف authors

حسین ملاحسینی

دانشگاه صنعتی اصفهان

اکبر خدامی

دانشگاه صنعتی اصفهان

محمد ذره بینی

دانشگاه صنعتی اصفهان

رضا ثقفی

دانشگاه بناب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Its Origin, Culture, and :Silkه [1] Sheffeld, C.A., 1911 Manufacture ...
Kuboyama, N., Kiba, H., Arai, K., Uchida, R., Tanimoto, Y., ...
Fibroin Silkه [6]Zhang, Q., Yan, S., and Li, M. 2009. ...
Chittick, J., and Posselt, E.A. 1915. "Glossary of Silk Terms, ...
Lewin, M. 2010. :Handbook of fiber chemistry CRC Press. ...
Edwards, J.V., Buschle-Diller, G., and Goheen, S.C. 2006. "Modified fibers ...
Yaowalak, S., Wilaiwan, S., and Prasong, S. 2009. "Preparation and ...
Rajkhowa, R., Levin, B., Redmond, S.L., Li, L.H., Wang, L., ...
Cao, H., Chen, X., Huang, L, and Shao, Z. 2009. ...
Wang, Q., Yang, Y., Chen, _ and Shao, Z. 2012. ...
c onformation of silk fibroin in the solution of AmimCl", ...
Sasithorn, N., and Martinova, L. 2012 "Effect Of Calcium Chloride ...
Sashina, E., Bochek, A., Novoselov, N., and Kirichenko, D. 2006. ...
Mercader, C., Lucas, A., Derre, A., Zakri, C., Moisan, S., ...
Lesieur, C. 2014. _ O ligomerization of Chemical and Biological ...
Franz, F. 1999. "Synthetic Fibers" Carl Hanser Verlag GmbH & ...
Um, I.C., Kweon, H., Lee, K.G., Ihm, D.W., Lee, J.-H., ...
Kalabin, A., Pakshver, E., and Kukushkin, N. 1996. "Estimation of ...
Xiong, S.-Y. 2011 . "Effect of Polyalcohol on the Gelation ...
Informatic s(JFBI) _ Vol. 3 No.4, pp. 236-243, ...
Chen, X., Shao, Z., Knight, D.P., and Vollrath, F. of ...
Bombyxmori silk protein", Proteins: Structure, Function, and Bioinformatics, 68, (1), ...
Um, I.C. 2014. "Effect of molecular weight and concentration on ...
Chen, P., Kim, H .S., Park, C.-Y., Kim, H.-S., Chin, ...
Wilaiwatt, K.N.Z., and Prasong, S. 2010. :Effec of Different Organic ...
Lock, R.L. 1993. :Process for making silk fibroin fibers, US ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازیابی ضایعات ابریشم طبیعی کاربردی در فرش دستباف و تابلو فرش به شکل الیاف" توسط حسین ملاحسینی، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ اکبر خدامی، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ محمد ذره بینی، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ رضا ثقفی، دانشگاه بناب نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی هنر، صنایع دستی و گردشگری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضایعات ابریشم، بازیابی، ترریسی، الیاف هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1532 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ابریشم یکی از بارزش ترین الیاف پروتئینی طبیعی است که عمدتادر فرش دستباف و تابلو فرش و نیز منسوجات خاص استفادهمی گردد. در فرآیند تولید الیاف ابریشم طبیعی همانند سایر روشهای تولید الیاف، همواره ضایعات تولید وجود دارد. استفاده از اینضایعات دور ریختنی و تبدیل آن به مصنوعات با ارزش افزوده بالا درکشور نه تنها دارای سابق نبوده بلکه میزان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازیابی ضایعات ابریشم طبیعی کاربردی در فرش دستباف و تابلو فرش به شکل الیاف با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.