بررسی نظرات مربیان در خصوص طرح آموزش جامع شنای مدارس در شهر تبریز در سال 91-92 تحصیلی

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 566

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ASSF01_073

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

مقدمه: هدف از انجام پژوهش حاضر، ارزشیابی از نحوه اجرای برنامه جامع آموزش شنا (طرح سباح) در شهر تبریز در سال تحصیلی 92-91 میباشد؛ این تحقیق توصیفی از نوع ارزشیابی میباشد که در آن 75 نفر مربی به عنوان نمونه از جامعه کلیه مربیان مجری طرح سباح در سراسر تبریز (200 مربی) با استفاده از جدول بارتلت و به روش تصادفی ساده انتخاب شدند.روش شناسی: ابزار تحقیق مصاحبه و پرسشنامه محقق ساخته به روش دلفی بود و روایی آن در دور آخر دلفی توسط گروه قوی متخصصان تأیید گردید. پایایی پرسشنامه مربوط به مربیان 90/0=Į محاسبه گردید.نتایج: تجزیه و تحلیل داده ها به دو روش آمار توصیفی و استنباطی و با استفاده از نرم افزارهای SPSS و Excel صورت گرفت. نتیجهگیری: در 16/81 درصد از کل دانشآموزان استان در طرح شنا شرکت کردهاند. در 62 درصد نواحی آموزش و پرورش استان استخر وجود دارد و 38 درصد نواحی فاقد استخر هستند. غیر از استخر، کمبود وسایل کمک آموزشی و وسایل نقلیه جهت ایاب و ذهاب در برخی نواحی تنها بخشی از کمبودهای موجود در بخش امکانات و تجهیزات است. بیشتر مشکلات مربوط به مسائل مدیریتی به بخش مالی و حقالزحمهها (مربیان، رابطین، استخرها، ایاب و ذهاب و ... ) مربوط میشود. مشکل سردی هوا و اجرای طرح در فصل سرما اصلیترین مشکل دانشآموزان بود. کار نکردن با دانشآموزان ضعیف بطور جداگانه، بوجود آمدن برخی مشکلات تغذیهای و ضعف بدنی، غیبت دانشآموزان و عدم رضایت بعضی از اولیا از جمله مشکلات دانشآموزان در طرح شنا بود. کمبود مربی مجرب و آشنا به علم روز، نداشتن طرح درس مناسب برای تدریس و عدم انگیزش کافی مربیان از جمله مشکلات آنها در طرح شنا بود. طرح سباح در شهر تبریز 25/56 درصد مؤفق عمل کرده است که نشان میدهد در حد متوسط به بالا اجرا شده است.

Authors

معصومه حسینی

استادیار مدیریت ورزشی دانشگاه پیام نور

سارا مرادی

کارشناس ارشد تربیت بدنی و علوم ورزشی

صمد فتاحی

کارشناس ارشد تربیت بدنی و علوم ورزشی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • حسین پور، اسکندر. وحدانی، محسن. کاشف، میرمحمد. منگشتی جونی، یوسف.(1393). ...
  • شفقی، رضا.(1389). " تنگناهای طرح ملی آموزش شنا به دانش ...
  • یگانه، اکرم. (1381). "بررسی موانع و محدودیتهای ورزشی در مدارس ...
  • Laosee, O., Gilchrist, J., Khiewyoo, J., Sornrongthong, R., Sitthiamom, C. ...
  • Parker, C. (2006). Swimming education in England: A comparative historical ...
  • نمایش کامل مراجع