سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازخوردتلفیق مواد تغییر فاز دهنده با دمای پافشاری 21 درجه سلسیوس با بادگیر های سنتی، در راستای ارتقاء سرمایش

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 638

This Paper With 10 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AUUM01_464

Index date: 24 January 2017

بازخوردتلفیق مواد تغییر فاز دهنده با دمای پافشاری 21 درجه سلسیوس با بادگیر های سنتی، در راستای ارتقاء سرمایش abstract

با توجه به استفاده بیش از حد سیستم های تهویه مطبوع مکانیکی-الکتریکی در اقلیم گرم، نیاز به فناوری های نوین برای جایگزینی این سیستم ها امری اجتناب ناپذیر است. استفاده از سیستم های مکانیکی-الکتریکی علاوه بر مصرف بی رویه انرژی های تجدیدناپذیر باعث ایجاد آلودگی های زیست محیطی نیز می شود. اگر بتوان فناوری معرفی کرد که علاوه بر کاهش استفاده از این سیستم ها باعث کاهش مصرف منابع انرژی شود و همچنین با معماری بومی منطقه نیز هماهنگی داشته باشد؛ می توان آن را به عنوان فناوری نوین برای اقلیم گرم معرفی کرد. حال این سوال مطرح است آیا فناوری نوینی وجود دارد که دربرگیرنده این ویژگی ها باشد؟ در این پژوهش با استفاده از عملکرد بادگیر و مواد تغییر فاز دهنده فناوری نوینی ارائه شده است که این فناوری به دلیل ساختار ویژه ایی که دارد اقدام به تولید سرمایش ایستا می کند و از طریق کاهش مصرف فناوری های مکانیکی-الکتریکی کمک به صرفه جویی در مصرف انرژی و همچنین کاهش آلودگی های زیست محیطی می کند. لازم به ذکر است انرژی باد با سرعت مورد نیاز برای گردش همیشگی باد در بادگیر یه شیوه مکانیکی از طریق انرژی خورشیدی تامین می شود. در این تحقیق به روش توصیفی و تحلیلی به معرفی این فناوری نوین پرداخته شده است ودر نهایت نوعی از انواع مواد تغییر فاز دهنده با دمای پافشاری 21 درجه سلسیوس برای بهبود سطح آسایش در این اقلیم مورد ارزیابی قرار گرفته است.

بازخوردتلفیق مواد تغییر فاز دهنده با دمای پافشاری 21 درجه سلسیوس با بادگیر های سنتی، در راستای ارتقاء سرمایش Keywords:

مواد تغییر فاز دهنده , عملکرد بادگیر , فناوری نوین , اقلیم گرم

بازخوردتلفیق مواد تغییر فاز دهنده با دمای پافشاری 21 درجه سلسیوس با بادگیر های سنتی، در راستای ارتقاء سرمایش authors

سروی اولی پور

گروه معماری، واحد شوشتر، دانشگاه آزاد اسلامی، شوشتر، ایران

کاوه رستم پور

گروه معماری، واحد شوشتر، دانشگاه آزاد اسلامی، شوشتر، ایران

مهدی حمزه ای

گروه مکانیک، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کسمائی، . اقلیم و معماری.اصفهان انتشارات خاک، 1382. ...
محمودی، م، .مفیدی شمیرانی، م.هویت ایرانی بادگیر و پیشینه یابی ...
محمودی، .بادگیر، نماد معماری ایرانی، ماهنامه تهویه و تبرید، 1388. ...
کرمی، ر، .نجفی گوگرچی، ف، .ایازی، م بررسی روش های ... [مقاله کنفرانسی]
سایت شرکت ساختمانی و تحقیقاتی کاشانه سبز پردیس. ...
آرامی، ح، . مختاری یزدی، م.ذخیره انرژی در ساختمان با ...
شیخ جابری، ف.شریعتی نیاسر، م.استفاده از فناوری نانو در ذخیره ...
بمانیان، م.محمودی نژاد، .انرژی های نو و شهر خورشیدی، هله، ...
Ravikumar M, Srinivasan P Natural Cooling of Building Using Phase ...
Markopoulos A. PCM Performance Optimisation in Buildings Using Active Cooling ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازخوردتلفیق مواد تغییر فاز دهنده با دمای پافشاری 21 درجه سلسیوس با بادگیر های سنتی، در راستای ارتقاء سرمایش" توسط سروی اولی پور، گروه معماری، واحد شوشتر، دانشگاه آزاد اسلامی، شوشتر، ایران؛ کاوه رستم پور، گروه معماری، واحد شوشتر، دانشگاه آزاد اسلامی، شوشتر، ایران؛ مهدی حمزه ای، گروه مکانیک، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مواد تغییر فاز دهنده، عملکرد بادگیر، فناوری نوین، اقلیم گرم هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 638 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به استفاده بیش از حد سیستم های تهویه مطبوع مکانیکی-الکتریکی در اقلیم گرم، نیاز به فناوری های نوین برای جایگزینی این سیستم ها امری اجتناب ناپذیر است. استفاده از سیستم های مکانیکی-الکتریکی علاوه بر مصرف بی رویه انرژی های تجدیدناپذیر باعث ایجاد آلودگی های زیست محیطی نیز می شود. اگر بتوان فناوری معرفی کرد که علاوه بر کاهش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازخوردتلفیق مواد تغییر فاز دهنده با دمای پافشاری 21 درجه سلسیوس با بادگیر های سنتی، در راستای ارتقاء سرمایش با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.