آنالیز مدلهای بلوغ سازمانی سیستم های هوش تجاری
Publish place: Iran's first international business intelligence conference
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,157
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BICONF01_004
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
Abstract:
امروزه سیستم های هوش تجاری به عنوان یک مولفه تاثیرگذار در دستیابی به بلوغ سازمانی مطرح میباشند. یک مدل بلوغ سازمانی دلالت بر چگونگی سازگاری فعالیتهای سازمان و رشد قابلیت های آن از طریق اداره کردن، سنجش و کنترل فرآیندها دارد. در همین ارتباط طی سال های اخیر تلاش گستردهای در راستای مدلسازی بلوغ سازمانی سیستم های هوش تجاری از منظر حوزه رویکردهای مدیریتی، تکنیکی، اجتماعی با تحلیل ابعاد مختلف آنها صورت گرفته است اما بخش اعظم این تحقیقات، به بررسی یک یا دو مورد از حوزههای سه گانه رویکردی سیستم های هوش تجاری و برخی از ابعاد آن پرداخته و متاسفانه مدل بلوغ سازمانی که همه حوزه ها و ابعاد را در نظر گرفته باشد، به ندرت یافت میشود. این مقاله در تلاش است جهت شناسائی مناسبترین مدل بلوغ سازمانی از نظر جامعیت استفاده از شاخص های سه گانه رویکردی سیستم های هوش تجاری، به جمع آوری و آنالیز مدلهای موجود بلوغ سازمانی این سیستمها در یک بازه زمانی ده ساله از سال 2055تا سال 2015 به تفکیک حوزه ها و ابعاد آنها بپردازد. نتایج پژوهش حاضر که حاصل یک مقایسه تحلیلی است، به معرفی مناسبترین مدلهای بلوغ سازمانی طی ده سال اخیر میپردازد که هر سه حوزه رویکردهای مدیریتی، تکنیکی، اجتماعی را همراه با تحلیل جامع ابعاد مختلف این سیستمها مد نظر قرار داده و با تمرکز بر آنان میتوان در مسیری نو از حوزه تحقیقاتی مدلسازی بلوغ سازمانی سیستمهای هوش تجاری جهت بازطراحی، اضافه نمودن پارامترهای جدید و بهتر نمودن مدلسازی بلوغ به شکلی که از جنبه تجویزی آن کاسته شود، گام برداشت.
Keywords:
Authors
بهرام امینی
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه تحصیلی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی فولاد، اصفهان، ایران.
بهرام امینی
استادیار، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی فولاد، اصفهان، ایران.
محمد داورپناه
استادیار، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی فولاد، اصفهان، ایران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :