سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تطابق و عدم تطابق اقلیم با معماری حاکم بر شهراصفهانمطالعه موردی مدرسه میرزا حسین

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 667

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BOOMCONF01_235

Index date: 24 January 2017

بررسی تطابق و عدم تطابق اقلیم با معماری حاکم بر شهراصفهانمطالعه موردی مدرسه میرزا حسین abstract

توجه به اهداف عمده طراحی اقلیمی در هر منطقه آب و هوایی و پیش بینی مواردی در جهت تحقق بخشیدن به این اهداف موجب سازگاری و هماهنگی ساختمان ها با شرایط اقلیمی و موجب صرفه جویی در مصرف انرژی و هویت یافتن معماری در هر اقلیم خواهد شد.این پژوهش به منظور بررسی میزان تطابق معماری مدرسه میرزا حسین اصفهان با شاخص های اقلیم معماری این شهر انجام شده است. روش این پژوهش تحلیلی،آماری-میدانی می باشد لذا،به منظور ارزیابی شرایط بیوکلیماتیک ساختمانی از مدل اولگی و متناسب با آن از داده های اقلیمی عناصر کمینه و بیشینه دما برحسب سانتی گراد و کمینه و بیشینه دما بر حسب سانتی گراد و کمینه و بیشینه رطوبت نسبی طی بازه ی زمانی 2010-1951 استفاده شده و پس از بکارگیری نرم افزار مشاور اقلیم معماری مدل های طراحی بناها و تدابیری که باید اتخاذ نمود ارائه شده است. که طبق بازدیدهای میدانی انجام شده از مدرسه میرزا حسین اصفهان در زمینی مستطیل شکل به ابعاد 40*51 متر با طرح چهار ایوانی و در یک طبقه ساخته شده و دارای سر در ورودی،هشتی،صحن،ایوانهای چهارگانه حجره ها و وضوخانه میباشد.در بررسی تطابق معماری این مدرسه با شرایط اقلیمی میتوان گفت که در استفاده از سایبانهای قوی که از نور مزاحم جلوگیری می کند هموراه موفق بوده اند.استفاده از پوشش گیاهی و حوض کوچک حیاط باعث تعدیل هوای بنای مربوطه میشود.رنگ مصالح به کارگرفته شده روشن است چراکه درصد جذب انرژی خورشیدی آن کم میباشد و در نتیجه گرمای میحیطی باعث آزار و اذیت استفاده کنندگان نمیشود

بررسی تطابق و عدم تطابق اقلیم با معماری حاکم بر شهراصفهانمطالعه موردی مدرسه میرزا حسین Keywords:

بررسی تطابق و عدم تطابق اقلیم با معماری حاکم بر شهراصفهانمطالعه موردی مدرسه میرزا حسین authors

سادات هاشمی نسب

مدرس دانشکده دختران اصفهان

زهرا جعفری

دانشجو دانشکده

فهیمه توکلی

دانشجو دانشکده

پریسا خیری

دانشجو دانشکده

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- رفیعی، زهرا، (1390)، روند تحولات نفار در معماری بومی ...
سعیدنیا، احمد(387 1)، عنوان راز سنگ ساعت مسجد امام(شاه عباسی)اصفهان، ...
- ولی بیگ، نیما، رحیمی آریایی، افروز، رهروی پور، ساناز، ...
_ leganti , E.Mariani, (1976). 2 2 Quaderni dichimica applicata, ...
_ olgyay.victor.(198 1) _ 2 _ pro gettare conilclima unapproco ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تطابق و عدم تطابق اقلیم با معماری حاکم بر شهراصفهانمطالعه موردی مدرسه میرزا حسین" توسط سادات هاشمی نسب، مدرس دانشکده دختران اصفهان؛ زهرا جعفری، دانشجو دانشکده؛ فهیمه توکلی، دانشجو دانشکده؛ پریسا خیری، دانشجو دانشکده نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معماری و شهرسازی بومی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اقلیم،معماری،آسایش محیطی،مدرسه میرزا حسین هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 667 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توجه به اهداف عمده طراحی اقلیمی در هر منطقه آب و هوایی و پیش بینی مواردی در جهت تحقق بخشیدن به این اهداف موجب سازگاری و هماهنگی ساختمان ها با شرایط اقلیمی و موجب صرفه جویی در مصرف انرژی و هویت یافتن معماری در هر اقلیم خواهد شد.این پژوهش به منظور بررسی میزان تطابق معماری مدرسه میرزا حسین اصفهان با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تطابق و عدم تطابق اقلیم با معماری حاکم بر شهراصفهانمطالعه موردی مدرسه میرزا حسین با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.