سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی جنبه های مهم فرآیند تخمیر در ماست

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,250

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICDAN03_055

Index date: 24 January 2017

ارزیابی جنبه های مهم فرآیند تخمیر در ماست abstract

تخمیر شامل تغییرات بیوشیمیائی محدود ناشی از میکروارگانیزمها و یا آنزیمهای موجود در ماده غذایی میباشد. ماست یک فرآورده تخمیری با خواص سلامتی بخش است. عمل تخمیر در ماست به وسیله کشتهای آغازگر ماست ) دو باکتری لاکتوباسیلوسدلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس ( انجام میشود. زمانی که این باکتریهای اسید لاکتیک در تعداد کافی وجود داشته باشند، شیر طی فرآیند تخمیر منعقد شده و ماست تولید میگردد. هدف اصلی از تخمیر، تشکیل لخته در نتیجه کاهش pH وفعالیتهای متابولیک میکروبهای مایه و هدف فرعی، تشکیل طعم ترش، غلظت مناسب و ترکیبات معطر میباشد. لاکتوباسیلوس ازنظر تولید مواد عطری و طعمی خصوصاً ) استالدهید ( و قدرت تولید اسید و تحمل pH پایین، از استرپتوکوکوس بالاتر است و نقش آن در اسیدی شدن پس از انعقاد بیشتر از استرپتوکوکوس است. اما استرپتوکوکوس با تولید برخی ترکیبات پلی ساکاریدی باعث غلیظ شدنمحیط شده و در ایجاد بافت در محصول نقش دارد.عملکرد کلی در محیط کشت استارتری بایستی به صورتی باشد تا بتواند اسید لاکتیک کافی را در حداقل زمان ممکن تولید کند تا به این طریق PH شیررا از6/7-6/4به 3/8-4/2 بسته به میزان مواد جامد شیر( برساند و بافت، ویسکوزیته، عطر و طعم قابل قبول و مناسب باسلیقه مشتری را در محصول نهایی ایجاد کند.

ارزیابی جنبه های مهم فرآیند تخمیر در ماست Keywords:

ارزیابی جنبه های مهم فرآیند تخمیر در ماست authors

سعیده محمودی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات، محلات، ایران

محمد باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات، محلات، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
]2[Beal, C., Skokanova, J., Latrille, E., Martin, N. & Corrieu, ...
رالف، ا، مرتضوی، ع (مترجم)، شهیدی، م (مترجم)، حکیم زاده، ...
وزیری، ب. و معظمی، ن. 1365. کنترل آلودگیهای باکتریوفاژ در ...
]1[Marth, E. H, Frank, J. F. Fermentations. In Fundamentas of ...
]5[Lee, WJ, Lucey, JA, 2004, Structure and Physical Properties of ...
]7[Givens, D. I. and K. E. Kliem. 2002. Improving the ...
]8[Janho j, T., M. B. Frost and R. Ipsen. 2003. ...
_ 11.Hughes DB, Hoover DG. Viability and enzymatic activity of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی جنبه های مهم فرآیند تخمیر در ماست" توسط سعیده محمودی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات، محلات، ایران؛ محمد باقری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات، محلات، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استرپتوکوکوس ترموفیلوس، تخمیر، شیر، لاکتوباسیلوس دلبروکی، ماست هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3250 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تخمیر شامل تغییرات بیوشیمیائی محدود ناشی از میکروارگانیزمها و یا آنزیمهای موجود در ماده غذایی میباشد. ماست یک فرآورده تخمیری با خواص سلامتی بخش است. عمل تخمیر در ماست به وسیله کشتهای آغازگر ماست ) دو باکتری لاکتوباسیلوسدلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس ( انجام میشود. زمانی که این باکتریهای اسید لاکتیک در تعداد کافی وجود داشته باشند، شیر طی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی جنبه های مهم فرآیند تخمیر در ماست با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.