سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاریخچه بلند مرتبه سازی در جهان و ایران مورد شناسی : آسیب شناسی ساختمانهای بلند مرتبه در ایران

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,471

This Paper With 13 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMRS02_091

Index date: 24 January 2017

بررسی تاریخچه بلند مرتبه سازی در جهان و ایران مورد شناسی : آسیب شناسی ساختمانهای بلند مرتبه در ایران abstract

یکی از پدیده هایی که شهرهای امروز جهان و بویژه شهرهای بزرگ با ان رودررویند بلند مرتبه سازی است. بلند مرتبه سازی در جهان پدیده ای است که از اواخر قرن 11 و اوایل قرن 22 چهره خود را به ثبت رسانده است . بلند مرتبه سازیدر ابتدا برای جوابگویی بشر به کمبود فضا و اقتدار قدرتها برای به رخ کشیدن قدرت های اقتصادی خودشان بود.ایده ی بلند مرتبه سازی نخست به منظور بهره داری از زمین های مرکز شهر و در پی توجه به اقتصاد شهر مطرح گردید. زیرا از سویی گرایش به تراکم و تمرکز واحدهای اقتصادی تقاضا برای زمین در مرکز شهر را بشدت افزایش داده بودو از سوییدیگر عرضه زمین در این منطقه شهر محدود بود.در نتیجه افزایش تراکم ساختمانی به عنوان راه حلی برای افزایش سطح زیر بنای مورد بهره برداری ارائه شد. استفاده فراگیر ازاین روش،بتدریج افزون بر کاربری های اقتصادی مانند کاربری هایصنعتی ، اداری و تجاری دامنگیر کاربری های مسکونی نیز گشت و به مناطق پیرامونی شهر نیز گسترش یافت، ، این راه حل دارای تبعات و آثار منفی نیز بوده و مشکلات نوینی را برای شهروندان پدید آوردکه از آن جمله می توان به افزایش ازدحام و تراکم ، افزایش آلودگی های زیست محیطی ، افزایش میزان محصوریت ، ملال آور شدن فضا ،کاهش دسترسیشهروندان به هوای آزاد و نور خورشید و افزایش مزاحمتهای شهری اشاره کرد.در این مقاله سعی بر ان است تا با معرفی سابقه بلند مرتبه سازی در جهان ،روند بلند مرتبه سازی در ایران بررسی گردد.

بررسی تاریخچه بلند مرتبه سازی در جهان و ایران مورد شناسی : آسیب شناسی ساختمانهای بلند مرتبه در ایران Keywords:

بررسی تاریخچه بلند مرتبه سازی در جهان و ایران مورد شناسی : آسیب شناسی ساختمانهای بلند مرتبه در ایران authors

جواد بابایی

استادیار موسسه آموزش عالی خاوران،دکترای برنامه ریزی شهری

نسیم داوری

دانشجوی کارشناسی شهرسازی موسسه آموزش عالی خاوران

آنیتا حاجی پورتبریزی نژاد

دانشجوی کارشناسی شهرسازی موسسه آموزش عالی خاوران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-اوستروفسکی، وا تسلاف (378 1)، شهرسازی معاصر:از نخستین سرچشمه ها ...
صدوقیان، مینوش، (1371)، بلند مرتبه سازی و فضای شهری، دانشگاه ...
سایت وزارت مسکن و شهرسازی ...
ماهنامه بین المللی راه و ساختمان، شماره 62 ...
نشریه خبری، آموزشیو پژوهشی مسکن، شماره 23، آذر 87 ...
نشریه هنر های زیبا، ‌شماره 52، دانشکده هنرهای زیبا، دانشگاه ...
نشریه شهرداریها، شماره 82، سال هشتم ...
نشریه نوسازی، نشریه داخلی شرکت عمران و مسکن سازان، شماره4، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاریخچه بلند مرتبه سازی در جهان و ایران مورد شناسی : آسیب شناسی ساختمانهای بلند مرتبه در ایران" توسط جواد بابایی، استادیار موسسه آموزش عالی خاوران،دکترای برنامه ریزی شهری؛ نسیم داوری، دانشجوی کارشناسی شهرسازی موسسه آموزش عالی خاوران؛ آنیتا حاجی پورتبریزی نژاد، دانشجوی کارشناسی شهرسازی موسسه آموزش عالی خاوران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بلند مرتبه سازی ، قدرت های اقتصادی ، ازدحام ، تراکم ، آلودگی زیست محیطی هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3471 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از پدیده هایی که شهرهای امروز جهان و بویژه شهرهای بزرگ با ان رودررویند بلند مرتبه سازی است. بلند مرتبه سازی در جهان پدیده ای است که از اواخر قرن 11 و اوایل قرن 22 چهره خود را به ثبت رسانده است . بلند مرتبه سازیدر ابتدا برای جوابگویی بشر به کمبود فضا و اقتدار قدرتها برای به رخ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاریخچه بلند مرتبه سازی در جهان و ایران مورد شناسی : آسیب شناسی ساختمانهای بلند مرتبه در ایران با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.