ارزیابی تاثیر جایگزینی خاکستر باگاس نیشکر به جای بخشی از سیمان مصرفی بر خواص بتن تازه و سخت شده خود متراکم میان وزن حاوی میکروسیلیس

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 640

This Paper With 14 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICMRS02_140

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

امروزه در دنیا استفاده از مصالح قدیمی دیگر جوابگوی نیازها نمی باشد. به این ترتیب استفاده از مصالح جدید و کاربردی به همراه تکنیک های نوین در ساخت و ساز نیازی مبرم محسوب می شود. بتن سبک از جمله این مصالح است. تولید و استفاده از بتن های سبک وزن و میان وزن علاوه بر کاهش بار مرده ساختمان، از نیروی وارد به سازه در اثر شتاب زلزله می کاهد و در صورت تخریب، خسارات جانی و مالی را کاهش میدهد. بتن خود متراکم نیز یک تکنولوژی جدید در زمینه ساخت وساز در سطح جهانی محسوب میشود. این نوع بتن که می تواند تحت اثر وزن خود و بدون جدا شدن دانه ها در میان انبوه اجزای سازه ای جریان یابد، کارایی بسیار بالایی دارد. بتن خود متراکم به راحتی توانایی پرکردن قالب در محل شبکه های آرماتور فشرده را دارا می باشد و حتی در جاهایی که دسترسی به آنها دشوار است به راحتی عبور می کند.از طرفی در فرایند تولید محصولات کشاورزی، همراه با محصولات اصلی، فراورده های جانبی نیز در سطح وسیعی تولید می شود. باگاس تفاله ای است که پس از استخراج شکر از نیشکر، حاصل می شود. امروزه با پیشرفت علم، کاهش منابع وآلودگی محیط زیست میتوان از مازاد صنعت نیشکر یعنی باگاس در جهان بعنوان مواد اولیه تولید محصولات دیگر استفاده کرد. در تحقیق حاضر برای ساخت بتن خودتراکم از پوزولان خاکستر باگاس و میکروسیلیس استفاده شده است. در این بررسی 7 طرح اختلاط با جایگزینی خاکستر باگاس به جای سیمان مصرفی با درصدهای (30،25،20،15،10،5،0) و همچنین نسبت ثابت 10 درصد پودرمیکروسیلیس به سیمان مورد آزمایش جریان اسلامپ ، مدت زمان رسیدن به قطر50 (T50)، قیف Vشکل، جعبه L و مقاومت فشاری قرارگرفت. به طور کلی بررسی نتایج حاصل نشان می دهد استفاده از پوزولان خاکستر باگاس جایگزین بخشی از سیمان تا حداکثر 25% باعث بهبود خواص مهندسی بتن خود متراکم میگردد ولی در عین حال کاهش اندک مقاومت فشاری را در پی خواهد داشت.

Authors

فرشاد عامری

کارشناسی عمران ، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان

مجتبی احمدی

کارشناسی عمران، - گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان

شهریار شیران

کارشناسی عمران، - گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان

فرزان درستکار

کارشناسی عمران، - گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :