سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تجزیه و تحلیل بارندگی حوزه آبخیز اصفاک

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 801

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCUIMWR05_005

Index date: 25 January 2017

تجزیه و تحلیل بارندگی حوزه آبخیز اصفاک abstract

متوسط بارندگی سالیانه در یک منطقه ارتباط نزدیک با خصوصیات جغرافیایی و عوامل محلی و ارتفاع از سطح آزاد دریا دارد. در اینتحقیق با استفاده از روش خطوط همباران و با معلوم بودن مساحت هریک از زیر حوزه ها حجم بارندگی محاسبه شده است. بارش هایحداکثر 24 ساعته ایستگاه و بررسی احتمالات بارندگی سالیانه حوزه اصفاک بشرویه از آمار ایستگاه ارسک که در مجاورت حوزه قراردارد، استفاده شده است. به این ترتیب ابتدا بارندگی سالیانه ایستگاه ارسک با توزیع های مختلف آماری توسط با برنامه HYFA برازشداده شده است و بهترین توزیع آماری (نرمال) انتخاب شده است، سپس نسبت بارندگی سالیانه با دوره بازگشت موردنظر به متوسطبارندگی سالیانه (دوره بازگشت دوسال) محاسبه شده است و در آخر با ضرب کردن این نسبت در متوسط بارندگی سالیانه زیرحوزه هابارندگی سالیانه زیرحوزه در دوره بازگشت موردنظر را محاسبه شده است. بیشترین درصد بارندگی ماهانه در ماه اسفند 20/3 درصد می باشد و در فصل تابستان، مقدار باران ناچیز است. همچنین در فصل بهار 28/9 درصد، فصل زمستان 56/4 و در فصل پاییز 14/5 درصد باران سالیانه اتفاق می افتد و از طرفی حدود 85/3 درصد باران سالیانه در فصل زمستان و بهار به وقوع می پیوندد که نشان دهنده توزیع نامناسب باران حوزه می باشد. مقدار باران منطقه از مهرماه سیر صعودی دارد به طوریکه در اسفند ماه به حداکثر مقدار خود می رسد و سپس سیر نزولی پیدا می کند و در فصل تابستان به حداقل می رسد.

تجزیه و تحلیل بارندگی حوزه آبخیز اصفاک Keywords:

تجزیه و تحلیل بارندگی حوزه آبخیز اصفاک authors

احمد یزدانی

کارشناس ارشد آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و مدیر اجرایی پروژه بین المللی ترسیب کربن خراسان شمالی

محمدمهدی رضایی

کارشناس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جاجرم

حمید علی پور

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بجنورد، باشگاه پژوهشگران جوان، بجنورد، ایران

سیده نگار هاشمی نسب

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قروه، باشگاه پژوهشگران جوان، قروه، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- بهبهانی، م. 1380 _ «هیدرولوژی آب‌های سطحی»، انتشارات دانشگاه ...
حسینی، س.م. و ابریشمی، ج. 1382 _ هیدرولیک کانال‌های باز ...
خسروشاهی، م. 1380. تعیین نقش زیرحوضه‌های آبخیز در شدت سیل‌خیزی ...
درباباری، س.ج.، محمدی، ح. و رضائی، غ.ح. 1391. تجزیه و ...
علیزاده، ا. 1380. اصول هیدرولوژی کاربردی (چاپ سیزدهم با تجدید ...
مهدوی، م. 1381. «هیدرولوژی کاربردی»، جلد دوم، انتشارات دانشگاه تهران. ...
میرباقری، ا. 1377. « هیدرولوژی مهندسی»، جلد اول، انتشارات دانشگاه ...
نجمایی، م. 1369. هیدرولوژی مهندسی (جلد اول و دوم) (چاپ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تجزیه و تحلیل بارندگی حوزه آبخیز اصفاک" توسط احمد یزدانی، کارشناس ارشد آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و مدیر اجرایی پروژه بین المللی ترسیب کربن خراسان شمالی؛ محمدمهدی رضایی، کارشناس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جاجرم؛ حمید علی پور، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بجنورد، باشگاه پژوهشگران جوان، بجنورد، ایران؛ سیده نگار هاشمی نسب، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قروه، باشگاه پژوهشگران جوان، قروه، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس مدیریت جامع منابع آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بارندگی، تجزیه و تحلیل، حجم بارش، حوزه آبخیز اصفاک هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 801 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که متوسط بارندگی سالیانه در یک منطقه ارتباط نزدیک با خصوصیات جغرافیایی و عوامل محلی و ارتفاع از سطح آزاد دریا دارد. در اینتحقیق با استفاده از روش خطوط همباران و با معلوم بودن مساحت هریک از زیر حوزه ها حجم بارندگی محاسبه شده است. بارش هایحداکثر 24 ساعته ایستگاه و بررسی احتمالات بارندگی سالیانه حوزه اصفاک بشرویه از آمار ایستگاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تجزیه و تحلیل بارندگی حوزه آبخیز اصفاک با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.