سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی نقش معماری اقلیم گرم و خشک در توسعه پایدار (نمونه موردی شهر سرخس)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 864

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RSTCONF03_121

Index date: 25 January 2017

ارزیابی نقش معماری اقلیم گرم و خشک در توسعه پایدار (نمونه موردی شهر سرخس) abstract

موضوع توسعه پایدار دردهه های اخیر در حوزه های مختلف علوم و حرفه های متعدد از جمله معماری و شهرسازی مطرح شده و ریشه آن در بحران های زیست محیطی و نیز مصرف بی رویه انرژی های فسیلی در جهان می باشد. موضوعاتی نظیر گرمایش عمومی کره زمین، رشد فزاینده گازهای گلخانه ای, آلودگی آب و خاک و همه و همه به تشدید فعالیتهای جدی علیه تخریب روز افزون محیط زیست و استفاده بی رویه از انرژی های فسیلی منجر می شود. حال با این شرایط مبحث طراحی ساختمانها و کالبد شهرها در قالب معماری آن هم در اقلیم های متعدد نظیر اقلیم گرم و خشک بسیار حائز اهمیت بوده که در این پژوهش نقش معماری اقلیم گرم و خشک در رسیدن به توسعه پایدار به روش توصیفی - تحلیلی و با بهره گیری از منابع مختلف بررسی گردیده و تاثیر آن از لحاظ عملکردی، کالبدی، زیبایی شناختی و زیست محیطی نیز تحلیلی شده و راهکارها و پیشنهادات اجرایی نیز ارائه شده است فرآیند پژوهش حاضر بصورت همبستگی مابین معماری اقلیم گرم و خشک با مجموعه اهداف و کیفیاتی که ما امروزه توسعه پایدار می نامیم انجام شده است نهایتا این مقاله تلاش دارد تا ضمن تشریح معماری اقلیم گرم و خشک, با ذکر مصادیقی از ارزش های معماری مذکور در خلق فضاهای همساز با اقلیم و در تطابق با محیط زیست, امکان بازآفرینی و احیاء این راه حل ها و تکنیک های هوشمندانه را در فرآیند طراحی و معماری پایدار امروزی عملی نماید.

ارزیابی نقش معماری اقلیم گرم و خشک در توسعه پایدار (نمونه موردی شهر سرخس) Keywords:

ارزیابی نقش معماری اقلیم گرم و خشک در توسعه پایدار (نمونه موردی شهر سرخس) authors

محمد گل محمدی

کارشناس ارشد طراحی شهری دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)

محمد امینی فر

کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

مریم چشک

کارشناس شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قبادیان، و، (1379) بررسی اقلیمی ابنیه سنتی، تهران، انتشارت دانشگاه ...
کیوانی، ن.(1387)" طراحی و توسعه پایدار:، مجموعه مقالات همایش منطقه ...
آذربایجانی، ونا، مفیدی، مجید(382 1)، مفهوم معماری پیدار، مجموعه مقالات ...
بیانیه کمیسیون جهانی محیط زیست وتوسعه آینده، (1987)دانشگاه نیویورک ...
کیومرثی، وحید، احمدی پور، فریبا(1380)معماری هوشمند، پایان نامه کارشناسی ارشد، ...
رسول زاده، فرزان کریمه دمنه، مرتضی، "نقش اقلیم به عنوان ... [مقاله کنفرانسی]
سقایی، فرنوش حق پناه، مریم، "طراحی اقلیمی بناهای منطقه گرم ... [مقاله کنفرانسی]
کردوانی، پرویز، 1382()مناطق خشک، جلد1، ویژگی های اقلیمی _ علل ...
Wicker, A.W. 1969. Attitude versus action, the relation of verbal ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی نقش معماری اقلیم گرم و خشک در توسعه پایدار (نمونه موردی شهر سرخس)" توسط محمد گل محمدی، کارشناس ارشد طراحی شهری دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)؛ محمد امینی فر، کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد؛ مریم چشک، کارشناس شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری، توسعه پایدار، اقلیم گرم وخشک، سرخس هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 864 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که موضوع توسعه پایدار دردهه های اخیر در حوزه های مختلف علوم و حرفه های متعدد از جمله معماری و شهرسازی مطرح شده و ریشه آن در بحران های زیست محیطی و نیز مصرف بی رویه انرژی های فسیلی در جهان می باشد. موضوعاتی نظیر گرمایش عمومی کره زمین، رشد فزاینده گازهای گلخانه ای, آلودگی آب و خاک و همه و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی نقش معماری اقلیم گرم و خشک در توسعه پایدار (نمونه موردی شهر سرخس) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.