ارائه الگوی حفاری بهینه جهت اکتشافات تفصیلی با مقایسه حد اطمینان روشهای رده بندی بلوکهای اکتشافی؛ مطالعه موردی: سنگان، آنومالی A
Publish place: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 442
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RSTCONF03_144
تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395
Abstract:
بدنبال افزایش تقاضای جهانی سنگ آهن، شناسایی ذخایر جدید و حائز اهمیت که بخصوص از دیرباز ورد بررسی بودهاند، امری شایان توجه به حساب آورده میشود. به این ترتیب کانسار آهن سنگان که یکی از بزرگترین معادن سنگ آهن خاورمیانه به شمار میرود، در مقاله حاضر مورد بررسی قرار گرفته است. آنومالی A از جمله آنومالیهای غربی منطقه مذکور به حساب میآید که به منظور ارائه الگوی حفاری بهینه و در نتیجه آن، اقدام به اکتشافات تفصیلی و سپس استخراج گسترده، تخمین ذخیره صورت پذیرفته است. با بکارگیری رویکردهای مختلف در راستای سنجش اعتبار بلوکهای تخمینی از جمله رویکرد ردهبندی براساس خطای تخمین زمینآماری، کارایی کریجینگ و شیب رگرسیون، نتایج حاصل از تخمین مورد مطالعه قرار گرفته است که در نهایت به وضوح عملکرد به شدت سختگیرانه رویکرد شیب رگرسیون جهت استخراج با اطمینان مکفی و رویکرد کارایی کریجینگ جهت ارائه الگوی کارآمد حفاریهای بعدی، مورد تایید قرار میگیرد.
Keywords:
Authors
ترانه رودپیما
دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
اردشیر هزارخانی
استاد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
سید سعید قنادپور
دانشجوی دکتری، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
عباس گلمحمدی
معاون برنامه ریزی، توسعه و اکتشاف مجتمع سنگ آهن سنگان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :